KAKO ĆE SE RUSI OBRAČUNAVATI S HULIGANIMA NA MUNDIJALU? Otkriven je Putinov plan zbog koga im neće pasti na pamet da prave nerede! (FOTO)
Foto: EPA/Yuri Kochetkov

RIGOROZNO

KAKO ĆE SE RUSI OBRAČUNAVATI S HULIGANIMA NA MUNDIJALU? Otkriven je Putinov plan zbog koga im neće pasti na pamet da prave nerede! (FOTO)

Čelnici FIFA, zaduženi za bezbednost, trebalo bi sledeće sedmice da se sastanu sa vrhom ruske vlasti...

Objavljeno:

Predsednik Rusije Vladimir Putin neće dozvoliti nerede u Rusiji tokom narednog Svetskog prvenstva koje se održava u toj zemlji.

Prema navodima medija, Putin će za potrebe Mundijala angažovati tajnu policiju koja će ''zavoditi red'' i neće dozvoliti huliganima da divljaju.

VEST DANA SA MARAKANE: Nema Delije kod koga ovo neće izazvati stanje ushićenosti i sreće! (FOTO)

- Naravno da će moći da konzumiraju alkohol, ali čim počnu da prave probleme biće lišeni slobode - jasno stoji u tekstu ruskih medija.

Lišavanje slobode neće biti nimalo naivno za navijače. Jer, huliganima preti od osam do 15 godina zatvora ukoliko budu pravili probleme.

Putin upravo tom uredbom pokušava da zaplaši navijače i predupredi eventualne nerede.

KOME SU POSVEĆENI GOLOVI CRVENO-BELE MAŠINERIJE? Ko vodi Milijaša na ručak? Srnićeva prinova, a ko je pogodio za mamu i tatu? (VIDEO)

Čelnici FIFA, zaduženi za bezbednost, trebalo bi sledeće sedmice da se sastanu sa vrhom ruske vlasti kkao bi okvirno napravili plan u sprečavanju eventualnog huliganizma na SP.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica nakon meča sa Panatinaikosom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.