SRBI ŽELE KASILJASA! Španski golman pred velikim izazovom na zalasku karijere! (FOTO)
Foto: AP

VREME ZA PROMENE

SRBI ŽELE KASILJASA! Španski golman pred velikim izazovom na zalasku karijere! (FOTO)

Epizoda u Portu je završena...

Objavljeno:

Iker Kasilas je želja Čikaga, kluba koji trenira Veljko Paunović, a u pregovore je uključen i košarkaš Bulsa Nikola Mirotić.

Prema pisanju američkih medija, španski golman Iker Kasiljas mogao bi iz Porta da dođe u MLS ligu, konkretno u Čikago, tim koji predvodi srpski trener Veljko Paunović.

foto: AP/ Mike Dinovo

Za to navija i košarkaš Bulsa Nikola Mirotić, koji jednog od najboljih golmana svih vremena poznaje iz vremena kad su obojica branili boje Madriđana. Španski igrač crnogorskog porekla i sam je rekao da će sve svoje veze potegnuti da privoli Kasiljasa da dođe u Čikago.

OPERACIJA JE POČELA! Zvezda napada bivšeg KAPITENA koji loptu vidi samo na treningu! (FOTO)

GROM IZ VEDRA NEBA! Pola Srbije će biti oduševljeno, a pola biti besno! Ovo je najnoviji kandidat za selektora repezentacije!

- Poznajemo se, sreli smo se mnogo puta na božićnim večerama u Real Madridu. Odličan je momak i profesionalac. Naš fudbalski klub dosta napreduje pod vođstvom trenera Veljka Paunovića. Kasiljas bi dobrodošao ovde. Mnoge evropske zvezde su došle da igraju u MLS ligi, zašto ne bi i on. Preporučio bih mu da dođe u Čikago fajer. Na raspolaganju sam ako mogu da im pomognem sa tim - rekao je Nikola Mirotić.

foto: AP

I sam Kasiljas je izrazio želju da napusti Porto, pogotovo što klub iz Portugala sada računa na talentovanog golmana Hosea Saa. U slučaju da Iker dođe u Čikago, postaće najuspešniji igrač koji je zaigrao u MLS ligi. Osvojio je u karijeri Svetsko prvenstvo, dva Evropska prvenstva, tri Lige šampiona, dva Svetska klupska prvenstva, pet Primera, dva Kupa kralja, četiri španska Superkupa i dva evropska Superkupa.

BONUS VIDEO: Stefan Janković posle meča sa Panatinaikosom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.