NIJE TO ZEMLJOTRES, TO JE NAJVEĆA BOMBA ZIME OD KOJE SE TRESE EVROPA: Milinković Savić postaje treći najskuplji igrač svih vremena! (VIDEO)
Foto: EPA/Paolo Magni

Erupcija

NIJE TO ZEMLJOTRES, TO JE NAJVEĆA BOMBA ZIME OD KOJE SE TRESE EVROPA: Milinković Savić postaje treći najskuplji igrač svih vremena! (VIDEO)

Najavljuje se jedan od najvećih fudbalskih transfera u istoriji čija je glavna zvezda Srbin

Objavljeno: 13:42h

Evropa ovog petka ujutru bruji o Sergeju Milinkoviću Saviću! italijanski mediji su preneli bombastičnu vest koja i dalje odjekuje "starim kontinentom".

Fantastičnii srpski vezista iz Lacija bi mogao da postane treći najskuplju fudbaler u istoriji fudbala, odmah iza Nejmara i Kilijana Mbapea, a opet isti klub koji je platio njih, želi da kupi i njega.

foto: Corriere dello Sport.it

Jedan od najtraženijih igrača u ovom trenutku nalazi se na meti prebogatog Pari Sen Žermena, a "sveci" žele da svojom ponudom odmah oduvaju svaku konkurenciju, jer su spremni da ga plate čitavih 170 miliona evra.

Skauti šampiona Francuske posmatrali su Srbina na utakmici protiv Atalante i ostali su bez daha zbog onoga što su videli, jer je dao dva gola i još mnogo sjajnih stvari uradio na terenu.

Dodatni detalj u čitavoj priči jeste to da je navodno sve ušlo u nadzor čuvenog menadžera Žorža Mendeša koji je agent i Kristijana Ronalda.

BONUS VIDEO: Aleksandar Aranitović nakon meča sa Limožom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.