KAMERUNAC SIGURNO ODLAZI: Partizan odbio dva i po miliona evra za Tavambu, ali se čeka na ponudu od kluba koji Grobari ne podnose!
Foto: Dado Đilas

Napušta humsku

KAMERUNAC SIGURNO ODLAZI: Partizan odbio dva i po miliona evra za Tavambu, ali se čeka na ponudu od kluba koji Grobari ne podnose!

Odlični napadač je ove jeseni skrenuo pažnju brojnih timova

Objavljeno: 10:59h

Leandre Tavamba i Uroš Đurđević su prošlog proleća činili prilično dobar tandem u dresu Partizana, a sada bi posle pet meseci razdvojenosti ponovo mogli da se upare.

Samo je razlika što bi mogli zajedno da zaigraju u crveno-belom dresu, umesto u crno-belom.

foto: Fonetap

I Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, je potvrdio da je velika verovatnoća da će najbolji strelac napustiti Humsku ove zime, jer su brojni klubovi zainteresovani za njegove usluge posle odlične jesenje polusezone.

Jedan od onih koji je posebno zagrizao jeste Olimpijakos, čiji je sportski direktor Darko Kovačević, već nekoliko puta boravio na stadionu Partizana i posmatrao potencijalna pojačanja, a najviše mu se svideo stasiti i gorostasni napadač.

foto: AP

"Večernje novosti" pišu da se bivši reprezentativac Jugoslavije raspitivao i informisao o načinu igre i privatnom životu Kamerunca i da je prilično zainteresovan za njega.

U međuvremenu, Partizan je odbio jednu zvaničnu ponudu za Tavambu. To je ona koja je stigla od Kjeva koji je poslao u Humsku pismo sa zvaničnom ponudom od 2.500.000 evra, što je rukovodstvo šampiona Srbija smatralo nedovoljno dobrom ponudom.

BONUS VIDEO: Vilijams-Gos posle izgubljene utakmice u Pioniru

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.