Italija je do sada čula za Sergeja, ali od ovog momenta je poludela za Vanjom! Srbin spustio roletnu Džeku na penalu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Premium Sintesi

Kup italije

Italija je do sada čula za Sergeja, ali od ovog momenta je poludela za Vanjom! Srbin spustio roletnu Džeku na penalu! (VIDEO)

Mlađi Milinković Savić se istakao sjajnim odbranama ne meču protiv Rome u Kupu Italije

Objavljeno: 10:22h

Za jednim Milinkovićem Savićem Italija već odavno luduje, a sada će odlepiti i za ovim drugim, mlađim.

Sergejev brat, Vanja, iz meča u meč na kome nastupi za Torino pobira simpatije i javnosti i navijača, a mnogi su oduševljeni njegovim igračkim kvalitetima.

Tako je mladi golman zablistao ponovo u Kup duelu, ali ovog puta protiv mnogo jačeg protivnika, i praktično bio junak izbacivanja Rome usred Rima.

Torino se plasirao u četvrtfinale pobedom na "vučicom" 2:1 na "Olimpiku", a srpski čuvar mreže je ukrotio penal Edinu Džeku, ponajboljem igraču domaćeg tima ove sezone.

Da kojim slučajem to nije uspeo, pitanje je kako bi se ovaj meč završio, iako su "bikovi" pre toga stigli do dva gola prednosti preko De Silvestrija i Edera.

Na kraju je potencijalni reprezentativac Srbije ipak savladan od strane Šika, ali već je pre toga dobio epitet igrača meča, pošto je uz odbranjeni jedanaesterac, imao i nekoliko sjajnih intervencija.

Podsećamo da je nedavno oduševio svojim izvođenjem slobodnih udaraca u stilu njegovog trenera Siniše Mihajlovića.

BONUS VIDEO: Mičel Donald o ambicijama u Zvezdi, transferu...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.