DA LI DA SLAVE ILI DA PLAČU?! Ivica Iliev najavio odlazak glavnog igrača Partizana! Ali, to nije sve... BOMBA JE MOGUĆA! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

LOŠE VESTI...

DA LI DA SLAVE ILI DA PLAČU?! Ivica Iliev najavio odlazak glavnog igrača Partizana! Ali, to nije sve... BOMBA JE MOGUĆA! (VIDEO)

Nekoliko igrača već je napustilo tabor crno-belih...

Objavljeno:

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev tvrdi da će angažovanje novih igrača zavisiti od odlazaka starih i konačno je progovorio o konkretnim imenima.

- Što se nas tiče, sve je spremno. S tim što nam mnoge stvari, kao i svake godine diktiraju odlasci. Poznato je da naši klubovi, među kojima i Partizan, praktično žive od prodaje igrača. Ukoliko bude dobre prodaje biće i dobre kupovine. Verujem da će Stojković i narednih šest meseci ostati na našem golu. Blizu smo dogovora - istakao je za Politiku, počevši dobrom vešću za Grobare.

Ali, onda je sasuo jednu negativnu informaciju.

foto: Nebojša Mandić

- Naš glavni cilj je da dovedemo iskusnog napadača, jer će Tavamba po svemu sudeći otići ove zime. Imamo nekoliko igrača koje pratimo, videćemo kada za to dođe vreme. Što se tiče ostalih igrača svi su u igri - istakao je.

NIKAD NE ZABORAVLJA SVOJE GROBARE: Bogdan je odmah posle sjajne igre protiv Bruklina poslao poruku navijačima! (VIDEO)

Kao potencijalna pojačanja crno-belih pominjani su Radosav Petrović, Antonio Rukavina, Nikola Milenković (čiji povratak bi bio razlog za slavlje do zore u Humskoj ulici), Đorđe Ivanović, Nikola Aksentijević, Dušan Jovančić...

foto: Dado Đilas

- Petrović je stigao u Beograd i danas ćemo početi završne razgovore. Naravno, pri tom treba imati u vidu da je jedina mogućnost njegovog angažmana da nas pojača samo u narednih šest meseci, jer ima jak ugovor sa Sportingom. Što se tiče Rukavine, tu je situacija daleko komplikovanija. Mislim da smo daleko od realizacije želje da ga dovedemo. Bio bih srećan da ubedimo Milenkovića da se vrati, jer bi puno značio našoj odbrani. Ivanović se nalazi u krugu od 15 potencijalnih pojačanja. Ali, mislim da smo daleko od toga da realizujemo taj ugovor. Puno je prepreka za to - dodao je Iliev.

A, informacije sportskog direktora crno-belih koje je otkrio za Politiku nisu sve. MOZZART Sport prenosi da će iz Partizana već sada nekoliko igrača morati da ode.

foto: Filip Plavčić

Mohamed El Monir nije više fudbaler Partizana. Takođe, s obzirom da nisu imali zadovoljavajuću minutažu i(li) učinak, pa i priliku, informacije iz Humske sugerišu da će narednih dana po istom principu boravak među crno-belima završiti vezista Saša Marjanović, krilo Alen Stevanović i štoper Lazar Ćirković.

NOVI FIFA SLOGAN: Uzimajte kokain - igrajte na Mundijalu! (FOTO)

Takođe, napadač Teofilus Solomon će se vratiti u Rijeku, odakle je došao na pozajmicu do leta, ali će Antonov dobiti priliku da se dokaže u narednih šest meseci, kako bi crno-beli procenili hoće li otkupljivati njegov ugovor od Grashopersa.

BONUS VIDEO: Patrik Miler posle poraza od Limoža

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport/Politika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.