SENZACIJA NA OSTRVU: Večiti drugoligaš izbacio Junajted iz Kupa! Hičkok lično režirao dramu na Stamford bridžu! (VIDEO)
Foto: AP

Liga kup Engleske, 1/4 finale

SENZACIJA NA OSTRVU: Večiti drugoligaš izbacio Junajted iz Kupa! Hičkok lično režirao dramu na Stamford bridžu! (VIDEO)

"Crveni đavoli" ispali u četvrtfinalu najmasovnijeg takmičenja u Engleskoj

Objavljeno: 09:52h

Senzacija godine se dogodila na Ostrvu! Mančester junajted je eliminisan iz Liga kupa od Bristol Sitija, drugoligaša koji već 37 godina čeka na promociju u elitni rang engleskog fudbala.

"Šareni" sastav koji je izveo Žoze Murinjo sa Ibrahimovićem i Pogbom u postavi, obrukao se i porazom 2:1 ispao u četvrtfinalu najmasovnijeg takmičenja u Engleskoj.

Da nešto sluti na loše videlo se u 51. minutu kada je Džo Brajan sjajnim golom doneo prednost Bristolu, iako je samo par minuta kasnije Ibrahimović izjednačio projektilom iz slobodnog udarca, prvim golom od povratka na teren posle višemesečne pauze zbog povrede kolena.

foto: EPA/Neil Munns

I kada se mislilo da će "đavoli" preokrenuti, usledio je šok. Posle zicera koji je propustio da realizuje Lukaku, kazna je stigla u finišu preko Smita koji je golom doneo pobedu i veliko slavlje igrača i navijača koji su uleteli na teren.

Drama je viđena i u susretu Čelsija i Bornmuta, ali "plavci" nisu dopustili veliko iznenađenje i pobedom 2:1 zakazali duele protiv Arsenala u polufinalu takmičenja.

Vilijan je postigao vodeći pogodak i dugo je taj rezultat bio na snazi da bi u sudijskoj nadoknadi igrači oba tima priredili trtiler navijačima.

Gosling tada pogađa za 1:1, ali radost nije stigla ni da potraje pošto je Morata već u sledećem napadu postigao pogodak za pobedu.

Liga kup Engleske, 1/4 finale:

Utorak

Arsenal - Vest Hem 2:1

Lester - Mančester Siti 1:2

Sreda

Čelsi - Bornmut 2:1

Bristol Siti - Mančester junajted 2:1

BONUS VIDEO: Aleksandar Aranitović nakon meča sa Limožom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.