KUVA SE U HUMSKOJ! Partizan kreće u ofanzivu na fudbalera ČELSIJA! Levi bek raskinuo ugovor, blizu odlaska i kreativni vezista! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/DanasConferences

TRANSFER LUDNICA JE PRED NAMA

KUVA SE U HUMSKOJ! Partizan kreće u ofanzivu na fudbalera ČELSIJA! Levi bek raskinuo ugovor, blizu odlaska i kreativni vezista! (FOTO) (VIDEO)

Filip Kljajić koji je van takmičarske ekipe još od avgustovskog susreta sa Voždovcem, biće poslat na pozajmicu

Objavljeno:

Mohamed El Monir Reprezentativac Libije koji je , zimus došao u Partizan, raskinuo je ugovor i tako postao slobodan igrač, pa će u predstojećem prelaznom roku moći nesmetano da potraži novi klub. U Partizanu nije dobio pravu šansu, iako može da se pohvali činjenicom da je zaigrao u Večitom derbiju u okviru finala Kupa Srbije krajem maja ove godine.

ON ZNA KAKO SE DONOSE TITULE! Ljubimac crno-bele armije ima želju da se vrati u Humsku! (FOTO) (VIDEO)

- Tačno je, Munir je dobio „čiste“ papire i više nije igrač Partizana - prenosi agent Libijca preko Mozzart Sporta

S obzirom da nisu imali zadovoljavajuću minutažu i učinak informacije iz Humske najavljuju da će narednih dana po istom principu boravak među crno-belima završiti vezista Saša Marjanović, krilo Alen Stevanović i štoper Lazar Ćirković. Svima ugovori ionako ističu u junu, pa je u zajendičkom interesu da pronađu sredinu u kojoj će igrati.

foto: Dado Đilas

Malo iznenađenje predstavlja nagoveštaj da se u grupi onih na koje Miroslav Đukić više ne računa nalazi i Petar Đuričković koji najviše dobija šansu od gore navedenih.

BAZEN SA STAKLENIM KROVOM, SPA, DŽAKUZI, MORE NA PLJUVOMETAR... Srpski fudbaleri će uživati u raju na obali Baltika, a uopšte nije nikakvo bahaćenje! (FOTO)

Rukovodstvo srpskog prvaka odlučilo je da krilnog napadača Teofilusa Solomona vrati u Rijeku i pre juna levi bek Nemanja Antonov imaće još šest meseci da ubedi struku da je vredan otkupa ugovora od Grashopersa, dok se sa Čelsijem pregovara o otkupu Danila Pantića.

foto: Dado Đilas

Filip Kljajić koji je van takmičarske ekipe još od avgustovskog susreta sa Voždovcem, biće poslat na pozajmicu, s obzirom da je malo pre serije kikseva produžio ugovor do juna 2021.

ANTE FIRIĆ PREBAČEN U SRPSKI ALKATRAZ! Hrvatski huligan koji je učestovao u haosu pušten s VMA (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Luka Jović postiže gol

(Espreso.co.rs/Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.