Rusi pitali Grofa šta misli ko je favorit u duelima Zvezde i CSKA?! Setite se šta sam vam rekao za Krasnodar!
Foto: Filip Plavčić

Zna pravu snagu

Rusi pitali Grofa šta misli ko je favorit u duelima Zvezde i CSKA?! Setite se šta sam vam rekao za Krasnodar!

Bivši strateg crveno-belih hvali svoj bivši tim i upozorava "armejce"

Objavljeno: 10:06h

Crvena zvezda će opet igrati protiv ruskog tima ove sezone u evropskom takmičenju i to protiv CSKA iz Moskve u 1/16 finala Lige Evrope, nakon što je ostvarila istorijski uspeh u tom takmičenju i prvi put obezbedila "evropsko proleće".

I mediji u Rusiji su već sada zainteresovani za taj duel koji je na programu tek za nešto manje od dva meseca, iz nekoliko razloga, a ko bi im bio bolji sagovornik na tu temu nego bivši trener crveno-belih Miodrag Grof Božović koji ima iza sebe godine i godine rada u ruskoj Premijer ligi, a sada je glavni trener Arsenala iz Tule.

foto: Profimedia

Bivši strateg kluba sa Marakane kome je doneo jednu šampionsku titulu pre dve godine, opet je upozorio Ruse, baš kao što je to učinio i uoči plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope protiv Krasnodara.

- Iskreno da vam kažem, ja ne mislim da je CSKA favorit. Šanse su pola-pola, i mislim da će oba meča biti interesantna. To sam rekao bio i pred Krasnodar, da su podjednake šanse... Meni nije bilo iznenađenje što je Zvezda izbacila Krasnodar. Zvezda ima mnogo dobrih i iskusnih igrača. Tokom leta su napravili dobar tim i selektirali odličnu ekipu - rekao je Božović ruskim medijima.

BONUS VIDEO: Vladan Milojević na gala večeri povodom kraja jesenjeg dela sezone

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.