PRELAZNI ROK U HUMSKOJ: 2 nova imena iskočila na Đukićevom spisku želja, za jednog kažu da je blizu! Šta se dešava sa dvojcem Kairata?!
Foto: Saša Pavlić Koky

Nove informacije

PRELAZNI ROK U HUMSKOJ: 2 nova imena iskočila na Đukićevom spisku želja, za jednog kažu da je blizu! Šta se dešava sa dvojcem Kairata?!

U Humskoj se ovih dana radi punom parom na pregovorima sa potencijalnim pojačanjima

Objavljeno:

Radi se u Partizanu punom parom na predstojećim transferima u zimskom prelaznom roku, a sve kako bi sve što pre bilo gotovo i trener Miroslav Đukić već na prozivci na početku priprema imao sva pojačanja na raspolaganju.

Razna imena se pominju u medijima i javnosti prethodnih dana, a mnogima je bila interesantna i izjava Đukića da pojačanja ne treba tražiti samo u inostranstvu već da ima i talentovanih igrača u Superligi, samo ih treba afirmisati.

I upravo su se dva takva imena pomenula i dovela u vezu sa Partizanom. To su odlični vezista Vojvodine Dušan Jovančić koji je zbog sjajnih igara tokom cele jeseni izabran u idealni tim polusezone Superlige, ali i postao zamenik kapitena "lala".

foto: Saša Pavlić Koky

Ono što ga dodatno čini interesantnim crno-belima jeste što mu ugovor ističe sa poslednjim danom 2017. godine i biće slobodan igrač.

Uz njega treneru Đukiću se kako navodi "Mozzartsport" sviđa i iskusni Marko Putinčanin iz Voždovca, pogotovo što može da igra i na poziciji zadnjeg veznog i desnog beka, a odlično je odigrao i baš u direktnom duelu sa Partizanom.

foto: Saša Pavlić Koky

Podsećamo da je odavno poznato interesovanje za najkorisnijeg igrača prvog dela Superlige Đorđa Ivanovića iz Spartaka, a da je u poslednje vreme u prvi plan za poziciju desnog beka iskočio Nikola Aksentijević iz Radničkog.

Kada je reč o pojačanjima iz inostranstva, odavno je poznato da Partizan želi dvojac iz Kairata, iskusnog štopera Žarka Markovića i napadača Žerara Goua, a njima su obojici istekli ugovori sa kazahstanskim timom.

foto: Saša Pavlić Koky

Marković je i letos bio meta Partizana, a kako je sam istakao za kazahstanske medije, ima ponude nekoliko klubova, čak možda i ostane u toj zemlji.

- Pre svega, želim da provedem vreme sa porodicom, odmorim se i da paralelno radim na fizičkoj spremi. Neću doneti odluku o novom klubu do kraja decembra, iako trenutno imam nekoliko ponuda. Od kojih klubova, ne želim da otkrivam. Do sada me nisu kontaktirali predstavnici kazahastankih klubova, ali ne bih imao ništa protiv ako do toga dođe s obzirom da sam se lepo uklopio ovde i da sam naučio jezik - rekao je Marković.

foto: Saša Pavlić Koky

Što se tiče napadača iz Obale Slonovače, njegov menadžer navodi da ima ponude iz brojnih ruskih klubova, koji ne pripadaju samom vrhu, ali su sigurno finansijski izdašniji od Partizana.

- Žerar može da zaigra za neki od klubova u rsukoj Premijer ligi, koji ne pripadaju grupi od pet tamošnjih, najjačih klubova.

BONUS VIDEO: Patrik Miler posle poraza od Limoža

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.