Milioni stižu u Čukarički: Dogovoren je transfer supertalentovanog klinca u Seriju A! (VIDEO)
Foto: Beta

posao iz snova

Milioni stižu u Čukarički: Dogovoren je transfer supertalentovanog klinca u Seriju A! (VIDEO)

Najskuplji transfer u istoriji tima sa Banovog Brda

Objavljeno:

Čukarički nastavlja politiku „razvij brzo i prodaj“.

Ovo nije bomba, ovo je SUPERNOVA! Iliev najavljuje da postoji mogućnost da uradi ono što deluje nemoguće i vrati igrača čiji odlazak i dalje boli Partizan! (VIDEO)

Posle Erhana Mašovića, koji je letos pojačao belgijski Briž, na put se sprema i supertalentovani Petar Mićin. Prema izvoru Kurira, uprava s Banovog brda već je postigla dogovor o transferu mladog Novosađanina u Udineze, prema kojem će na račun Čuke leći 2,5 miliona evra.

ON JE BOAĆIJEV NASLEDNIK! Napadač sa malenog vulkanskog ostrva na korak od Zvezde! (VIDEO)

Mićin se letos preselio iz Vojvodine u Čukarički i za samo jednu polusezonu u seniorskom timu uspeo je da privuče brojne skaute iz Evrope, od kojih su predstavnici s Frijulija bili najkonkretniji i najbrži u želji da ga privole svom taboru.

Zanimljivo je da se Mićin prošlog proleća takmičio u Srpskoj ligi, za tim Crvene zvezde iz Vidovdanskog naselja u Novom Sadu, kao pozajmljeni fudbaler Vojvodine. Letos je napustio „lale“, zatraživši pre toga raskid ugovora na Arbitraži Superlige, da bi se ubrzo po dolasku nametnuo treneru Nenadu Lalatoviću kao jedna napadačka opcija.

LJUBE MOJA, DOBIĆU MOŽDA MALO BATINA: Pronađeno pismo hrvatskog huligana koji je bio među izazivačima nereda na derbiju! (VIDEO)

Udineze zauzima 11. mesto na tabeli Serije A, a tim vodi bivši desni bek Milana i Lacija Masimo Odo.

BONUS VIDEO: Luka Jović postiže gol

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.