JOŠ MALO DA REŠETA, DONESE NAM TITULU, MUNDIJAL I ONDA LOVA DO KROVA: PAOK otkrio pakleni plan kako da zaradi milione na Prijoviću! (VIDEO)
Foto: AP

ide ili ostaje?

JOŠ MALO DA REŠETA, DONESE NAM TITULU, MUNDIJAL I ONDA LOVA DO KROVA: PAOK otkrio pakleni plan kako da zaradi milione na Prijoviću! (VIDEO)

Velike planove imaju sa našim asom

Objavljeno: 15:56h

Aleksandar Prijović je jedna od glavnih sportskih vesti ovih dana u Grčkoj.

Najbolji strelac PAOK-a je na meti bogatih klubova, pre svega onih iz Premijer lige pa se i on i klub nalaze na mukama - da li sada da ugovaraju posao ili da sačekaju kraj sezone.

Ovo nije bomba, ovo je SUPERNOVA! Iliev najavljuje da postoji mogućnost da uradi ono što deluje nemoguće i vrati igrača čiji odlazak i dalje boli Partizan! (VIDEO)

Prenosi se i informacija da bi crno-beli mogli da ga se odreknu ako dobiju ponudu težu od 4 miliona evra.

ON JE BOAĆIJEV NASLEDNIK! Napadač sa malenog vulkanskog ostrva na korak od Zvezde! (VIDEO)

Ali sportski direktor Mihal Luboš ima nešto drugačije planove.

SAMO EKSKLUZIVA, SAMO GALA, NIŠTA SOCIJALA: Fudbaleri Zvezde i Partizana zimuju od Amerike do tropskih rajeva! (FOTO)

- Prijović jeste jedna od dilema ovih dana. Nije lako pustiti najboljeg strelca usred sezone, jer znaš da nećeš lako da ga zameniš. Pritom, do kraja sezone verujem da će postići još barem 10 golova, da ćemo biti prvaci, da će on igrati na Mundijalu i da će onda otići za više para. To je moj plan barem - rekao je Luboš.

Ostaje da se vidi kako će se ova situacija razvijati u bliskoj budućnosti i nadamo se da će srpski as kao i njegov poslodavac doneti pravu odluku.

Još ako se dotaknemo problema sa špicevima koji ima Srbija pred Svetsko prvenstvo, da bi u sluičaju da donese pogrešnu odluku bili u sosu.

BONUS VIDEO: Luka Jović postiže gol

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.