Više od prijateljske: Kako smo sa Brazilcima srušili sankcije našem fudbalu! (VIDEO)

TA LOPTA JE NEZAUSTAVLJIVA

Više od prijateljske: Kako smo sa Brazilcima srušili sankcije našem fudbalu! (VIDEO)

Svi prijatelji najvažnije sporedne stvari na svetu uvek će se sećati tog 23. decembra 1994. godine u Porto Alegreu i prijateljske utakmice naše tadašnje zemlje sa tada aktuelnim prvakom sveta
Objavljeno: 14:53h
Reprezentacija Jugoslavije je u prijateljskom duelu sa Brazilom dan, što je označilo kraj nezabeleženih sportskih sankcija.
Boljeg od njega nismo imali: Bio je i ostao najkreativniji igrač jugoslovenskog fudbala! (FOTO) (VIDEO) Tadašnji selektor Slobodan Santrač
svetskim sledeći sastav: Na današnji dan je izgovoreno čuveno: Ljudi moji, je li to moguće? Ludnica, šta je ovo? (VIDEO) Goran Pandurović (od 83. Aleksandar Kocić), Branko Brnović, Slobodan Komljenović (od 70. Goran Šaula), Vladimir Jugović, Miroslav Đukić, Slobodan Dubajić (od 46. Goran Đorović), Slaviša Jokanović (od 75. Dejan Govedarica), Dejan Savićević, Predrag Mijatović (od 65. Savo Milošević), Dragan Stojković, Siniša Mihajlović (od 57. Albert Nađ).
Brazilci su slavili golovima Viole u 26. i Branka u 67. minutu sa 2:0. otpor favorizovanom domaćinu, a čitava nacija pratila je ovaj su se mnogi uželeli reprezentativnog fudbala.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.