HIDROGENSKA BOMBA!!!! Bivši reprezentativac Nemačke u Crvenoj zvezdi?! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

dečački san

HIDROGENSKA BOMBA!!!! Bivši reprezentativac Nemačke u Crvenoj zvezdi?! (VIDEO)

Pa ovo ne da je pojačanje, ovo je ostvarenje sna

Objavljeno: 12:41h

Bivši reprezentativac Nemačke i fudbaler Olimpijakosa mogao bi ove zime da ostvari dečački san i obuče dres voljenog kluba.

Crvena zvezda ove zime bi mogla da dobije neplanirano, ali kapitalno pojačanje u liku Marka Marina!

Nekadašnji reprezentativac Nemačke koji je rođen u Republici Srpskoj ima solidnu sezonu u Olimpijakosu, ali i veliku želju da obuče dres Crvene zvezde. Kako saznajemo, čelnici crveno-belih su zainteresovani za transfer, došlo je do kontakta s fudbalerom i bratskim klubom iz Pireja. Srbin s nemačkim pasošem mogao bi da napusti Olimpijakos kao slobodan igrač, što znači da bi crveno-beli trebalo da se isprse samo za njegovu platu.

Marko Marin sa Zvezdinom pesmom predvodio slavlje u svlačionici Olimpijakosa! (FOTO)

Marko Marin bio bi ogromno pojačanje za Crvenu zvezdu, kako u Superligi, tako još više u Ligi Evrope za dvomeč šesnaestine finala protiv moskovskog CSKA. Iza sebe ima veliko internacionalno iskustvo, a svojom brzinom sigurno bi pravio velike probleme sporim štoperima kluba iz Rusije. Zanimljivo je da je Marko Marin dva puta osvajao Ligu Evrope, sa Čelsijem i Seviljom.

GROM IZ VEDRA NEBA! Marko Vešović! A cena - 2 miliona evra! (VIDEO)

Plata Marka Marina, bivšeg fudbalera Čelsija, do kraja 2017. godine bila je misaona imenica za Crvenu zvezdu. Omaleni fudbaler zarađivao je 2,2 miliona evra godišnje od kluba iz Londona, ali je ta plata duplo smanjena kad je ovog leta potpisao ugovor sa Olimpijakosom. Sada su na potezu crveno-beli da mu ponude realnu platu za srpske uslove i ispunjenje dečačke želje da zaigra na Marakani. Ovo je drugi napad na krilnog igrača od strane crveno-belih, posle leta 2016. godine.

Vođa Delija uleteo u svlačionicu Zvezde! PRŠTALO JE NA SVE STRANE! (VIDEO)

Iako zvuči neverovatno, transfer Marka Marina vrlo je realan, pošto trener kluba iz Pireja Takis Lemonis sprema renoviranje igračkog kadra. Slična situacija bila je i prilikom dovođenja Miloša Ninkovića ili trenera Miodraga Božovića, pa je Zvezda uspešno uspevala da završi posao.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otišao u Grčku, gde će sa čelnicima Olimpijakosa razgovarati o transferu Marina, ali i El Fardu Bena, napadača atinskih crveno-belih. Ben je ovdašnjim ljubiteljima fudbala ostao u sećanju po golovima koje je u kvalifikacijama za Ligu šampiona dao Partizanu. Trenutno nije u planovima trenera Olimpijakosa, a kako je Kurir juče otkrio, i on je na meti Zvezde.

HRVATSKI HULIGAN KOJI JE POPIO BATINE NA STADIONU PARTIZANA UHVAĆEN S NAJVRELIJOM SRPKINJOM! Splićanin je velika švalerčina! (FOTO)

Marko Marin je pre tri godine rekao javno da navija za Crvenu zvezdu i da od 2011. poseduje člansku kartu kluba. Ovog leta Marko Marin je sa Olimpijakosom bio bolji od Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a trijumf je proslavio sa zemljacima Sašom Zdjelarom i Jagošem Vukovićem uz hit Delija „Još jedna pobeda i titula“.

- Stvarno volim Zvezdu, a da li ću nekad igrati za nju, zaista ne znam - rekao je pre tri godine Marin.

BONUS VIDEO: Gol Ričmonda Boaćija iz drugog ugla na 156. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.