Karadžić: Vesić mi je pretio navijačima Zvezde uoči dočeka Orlića!

O incidentu posle 6 meseci

Karadžić: Vesić mi je pretio navijačima Zvezde uoči dočeka Orlića!

Predsednik FSS-a je ispričao šta se događalo uoči dočeka zlatnih Orlića sa Novog Zelanda
Objavljeno:

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić, je pola godine nakon incidenta priznao da mu je gradski menadžer Beograda, Goran Vesić, pretio uoči dočeka zlatnih omladinaca sa Novog Zelanda. Prvi čovek srpskog fudbala je za "Žurnal" ispričao da su ga Savo Milošević i Mitar Mrkela pozvali uoči dolaska svetskih prvaka i rekli da mu je Vesić zabranio ulazak u zgradu Skupštine grada.

Nebojša Mandić
- Bilo je lepih i ružnih trenutaka u godini za nama, čak i kada smo slavili najveći uspeh srpskog fudbala. Savo Milošević i Mitar Mrkela su me pozvali iz Skupštine graga, gde su bili na dogovoru oko organizacije dočeka zlatnih omladinaca. Oni su mi rekli da je gradski menadžer Vesić rekao da mi je zabranjen ulazak u zgradu i da će pozvati navijače Zvezde, ako se usudim da uđem u zgradu - rekao je Karadžić. Predsednik FSS-a je izjavio da mu ni dan-danas nije jasno šta je značila ta pretnja.
- Ne znam šta je Vesiću značila ta pretnja. Da li će zvati navijače da me prebiju, da me automatski smene sa mesta predsednika ili nešto treće? To više nije ni bitno, jer sam zadržao osmeh na licu kao mnogo puta do sada i nisam želeo da uznemiravam javnost i momke zbog pretnji jednog gradskog menadžera. - Propustio sam tri-četiri prilike da izađem iz fudbala. Prva je bila posle "slučaja Đenova", druga posle afere "Dron", treća posle presude Suda u Lozani i ova je bila četvrta. od početka mandata sam bio na meti neprincipijelnih napada od strane ljudi koji su doprineli da se oseća mržnja u našem fudbalu. Sada je jasno da kada se stvori dobar tim, dovede stručan trener i igra "grofovski", nisu krivi Karadžić, sudije i FSS - rekao je prvi čovek FSS-a, aludirajući verovatno na sadašnje uspehe Zvezde. (Espreso.co.rs / Izvor: Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.