Ko bi rekao? Pred Zvezdom je svetla budućnost! Terzić otkrio koliki je Zvezdin dug!
Foto: Dragan Kadić

prepolovljen!

Ko bi rekao? Pred Zvezdom je svetla budućnost! Terzić otkrio koliki je Zvezdin dug!

Pre tri i po godine klub je bio razvaljen i rasturen sa dugom od 53.000.000 evra

Objavljeno:

Upravni odbor FK Crvena zvezda je u četvrtak, 14. decembra, održao redovnu sednicu na kojoj je glavna tema bio rezime učinjenog u protekloj polusezone.

UO u kompletnom sastavu je odao priznanje igračima, stručnom štabu i menadžmentu kluba na izvanrednim dostignućima u domaćim, ali naročito međunarodnim okvirima i vraćanju kluba na mesto koje mu pripada.

Takođe, konstatovano je da je operativni deo kluba uradio mnogo pozitivnih stavri na finasijskoj stabilizaciji i infrastrukturi kluba, odnosno stadiona što je naročito važno za budućnost Crvene zvezde u svakom smislu.

Na kraju je Upravni odbor izrazio zahvalnost svim zvezdašima koji su nesebičnom podrškom pomogli da klub ostvari uspehe koji su do pre samo šest meseci bili nezamislivi.

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, kaže da su crveno-beli ispunili sva četiri cilja – istakavši da je dug kluba sveden na 26.000.000 evra.

Kao primarni cilj bio je postavljen rezutlatski uspeh, drugi su bile finansije, treći prosperitet omladinske škole i četvrti obnavljanje infrastrukture, naveo je Terzić na godišnjem koktelu u hotelu Hajat.

- Ekipa je ostvarila fantastičan rezultat, posle 25 godina obezbeđeno je proleće u Evropi, dok je jesenja titula u nacionalnom šampionatu osvojena sa devet bodova prednosti. Pre tri i po godine klub je bio razvaljen i rasturen sa dugom od 53.000.000 evra, kao i oduzetom licencom za takmičenje u Evropi. Danas, sve obaveze ispunjavamo na vreme i dug je prepolovljen i iznosi 26.000.000 evra. Pred Crvenom zvezdom je svetla budućnost - rekao je Terzić.

Ovo je zanimalo sve navijače Zvezde! Mičel Donald za Espreso otkrio da li ostaje u klubu! (VIDEO)

Na svečanosti se okupilo rukovodstvo kluba, prvotimci, stručni štab, legende predvođene Draganom Džajićem, Vladimirom Petrovićem Pižonom i Dušanom Savićem, kao i prijatelji kluba, sponzori i navijači. - Takođe, moram da istaknem i uspeh mlađih kategorija jer su ekipe u omladinskoj, kadetskoj i pionirskoj konkurenciji šampioni. Uradili smo i mnogo toga na infrastrukturi – sređeni i izgrađeni pomoćni tereni, stavljeni su reflektori, uređen je i glavni teren, a sledi i rekonstrukcija zapadne tribine, posle sređivanja dela stadiona. Sa radovima nastavljamo na proleće, kada nam vreme dozvoli. Najtrofejniji srpski klub obezbedio je prolaz u nokaut fazu Lige Evrope, gde će se u borbi za osminu finala sastati sa moskovskim CSKA, dok u Superligi Srbije ima devet bodova više od drugoplasiranog Partizana.

BONUS VIDEO: Mičel Donald za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.