MILOŠ NINKOVIĆ IMA SRCE KAO RUSIJA: U dalekoj Australiji skupio 60 hiljada dolara pomoći za lečenje dece u Srbiji! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

I zato je miljenik delija

MILOŠ NINKOVIĆ IMA SRCE KAO RUSIJA: U dalekoj Australiji skupio 60 hiljada dolara pomoći za lečenje dece u Srbiji! (FOTO)

Na aukciji, gde je i prikupljen sav taj novac, našli su se dresovi Matića, Koalrova, Džeka, košarkaša Nikole Vučevića, kao i Šapićeva medalja sa SP u Pertu...

Objavljeno:

Miloš Ninković je još jednom pokazao da ima veliko srce i da je uvek tu kada je pomoć potrebna!

Bivši fudbaler Crvene zvezde, a sada Sidneja, organizovao je u tom gradu humanitarno veče gde je prikupljen novac za lečenje dece u Srbiji.

NEOBIČNA SCENA NA KONFERENCIJI MILOJEVIĆA: Ovo se nikada nije dogodilo posle derbija! (VIDEO)

- U ime ''Budi human'' fondacije, zahvaljujem se mom drugu, velikom sportisti i još većem čoveku, Milošu Ninkoviću, koji je u Sidneju zajedno sa prijateljima i humanitarnom organizacijom NEST organizovao humanitarno veče, gde je skupljeno oko 60.000 dolara za lečenje naše dece. Hvala svima iz Sidneja - napisao je Aleksandar Šapić, osnivač fondacije ''Budi human

Na aukciji, gde je i prikupljen sav taj novac, našli su se dresovi Matića, Koalrova, Džeka, košarkaša Nikole Vučevića, kao i Šapićeva medalja sa SP u Pertu.

SNIMAK ZVEZDINOG GOLA U DERBIJU IZ DVA NEVIĐENA UGLA: Boaći je stvarno dao majstorski gol, a onda salutirao Severu! (VIDEO)

ZVEZDA DOBILA NOVU, JAČU PONUDU ZA BOAĆIJA: Gol u derbiju košta tačno MILION evra! (VIDEO)

Tu je bio i dres Crvene zvezde iz 1978. godine sa potpisima svih igrača koji su ga tada nosili protiv Arsenala.

BONUS VIDEO: Aleksandar Pešić izjava posle 156 Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.