KRVOPROLIĆE! KRVAVA BITKA ZA BEOGRAD! Scene nasilja, prebijanja, paljenja, razbijenih glava na derbiju obišle Evropu i svet! (FOTO)
Foto: Beta/Branislav Božić

opet ružnu sliku šaljemo u svet

KRVOPROLIĆE! KRVAVA BITKA ZA BEOGRAD! Scene nasilja, prebijanja, paljenja, razbijenih glava na derbiju obišle Evropu i svet! (FOTO)

Svetski mediji su dali veliki prostor dešavanjima u Humskoj u sredu uveče

Objavljeno:

Opet je ružna slika iz Srbije i sa Večitog derbija otišla u svet! Bruje evropski mediji od ranog jutra od onome što se dešavalo na južnoj tribini stadiona u Humskoj tokom duela Partizana i Crvene zvezde.

Brutalna tuča među Grobarima zbog borbe za prevlast na tribini odjeknula je poput erupcije, tako da nije bilo nekog svetski poznatijeg medija koji nije izvestio o užasnim scenama iz Beograda, a sve to dodatno obogatili snimcima i fotografijama razbijenih, krvavih, ispečenih tela i glava aktera.

Britanski "San" je ogromnu pažnju dao svemu što se dogodilo i uz naslov u kome dominira reč "Krvoproliće" pišu o tome da je došlo do krvavog obračuna među navijačima istog kluba, u kojima je čak 17 osoba povređeno.

foto: Printscreen/thesun.co.uk

I ugledni "Dejli mejl" je dao veliki prostor uz čuđenje kako je moglo da dođe do tuče među pristalicama istog tima i napomenu da "bi trebalo da budu na istoj strani".

- Meč između Zvezde i Partizana je uvek zaokružen u kalendaru kao jedan od najbrutalnijih rivaliteta na svetu. Ali, ovoga puta nije bila potrebna međusobna netrpeljivost ljudi koji navijaju za različite klubove, jer su se Partizanove pristalice okrenule jedne protiv drugih. Jedna od grupa je ušla na teritoriju druge, a to se po nju završilo kobno, jer su bili prebijeni, prženi i izbačeni na teren polugoli - piše britanski portal.

foto: Printscreen/dailymail.co.uk

Najpoznatiji španski sportski mediji "Marka" i "As" nisu želeli previše da pišu o dešavanjima, već su svojim čitaocima uz nekoliko osnovnih informacija samo dali galeriju fotografija, pa da se sami čude i gledaju koliko je sve bilo brutalno i kako je tako nešto moguće da se dogodi, uz adekvatan naslov "Krvava bitka za Beograd".

foto: Printscreen/Marca.com
foto: Printscreen/As.com

I ruski mediji su izveštavali o derbiju, kao i francuski, a agencija "Frans pres" je prenela prvobitnu informaciju, za koju se ispostavilo da je pogrešna, i da su Delije upale na južnu tribinu i sukobile se sa Grobarima.

PROČITAJTE I POGLEDAJTE JOŠ NEKE OD PRIČA SA 156. VEČITOG DERBIJA NA ESPRESU:

ESPRESO SAZNAJE: Evo kakvo je stanje TEŠKO POVREĐENOG navijača Partizana!

JEDVA SU GA IZNELI: Trenutak kada Hitna pomoć odvozi skroz isprebijanog i teško povređenog navijača posle tuče na derbiju! (VIDEO)

ZAŠTO JE IZBIO HAOS NA JUGU? Policija izvela 6 skroz golih navijača, jedni tvrde da su INFILTRIRANE DELIJE, a drugi da je grupa Grobara htela da preuzme tribinu!? (VIDEO)

Krenulo je sa jednom bakljom, a usledio je POŽAR! Delije napravile VATRENI ŠOU dok je na jugu BESNEO RAT! (VIDEO)

BRUTALNA TUČA NA JUGU: Žestoko makljanje među Grobarima, tukli se i gađali bakljama! (VIDEO)

Grobari zasuli topovskim udarima igrače Zvezde, ali su najbrutalnije vređali samo jednog čoveka! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Delije "zapalile" sever, a na južnoj tribini besni rat

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.