HOĆEMO HITNU OSTAVKU! Žestoka reakcija Grobara zbog snimka razgolićenog Vuletića kako se valja u snegu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

Njegovo ponašanje je cirkuzantsko

HOĆEMO HITNU OSTAVKU! Žestoka reakcija Grobara zbog snimka razgolićenog Vuletića kako se valja u snegu! (VIDEO)

Sve ovo se događa na dan 156. večitog derbija

Objavljeno:

Snimak potpredsednika Partizana, Vladimira Vuletića, koji se pojavio na dan 156. Večitog derbija na društvenim mrežama i na kome se vidi čelnik Partizana kako se samo u šortsu valja u snegu, podigao je veliku prašinu u crno-beloj javnosti.

Član uprave Partizana izašao na zimu go, odrecitovao pesmicu, a onda se bacio u sneg! (VIDEO)

Video ovakvog ponašanja člana uprave crno-belih prilično je zasmetao navijačima kluba, a grupa pristalica sa Kosmeta, koji su široj javnosti poznati kao Grobari Kosmet, hitno je reagovala i zahteva od profesora Vuletića neopozivu ostavku na po funkciju potpredsednika kluba.

Njihovo saopštenje vam prenosimo u celosti.

- Zgražavajući se od nepristojnog, dečijeg i cirkuzantskog ponašanja potpredsednika FK Partizana Vladimira Vuletića, i ogorčeni na njegov nekulturan i krajnje nemoralan odnos prema FK Partizanu kada FK Partizan postiže sjajne rezultate na evro sceni zahtevamo kao moralni čin hitnu neopozivu ostavku Vladimira Vuletića na mesto potpredsednika FK Partizan.

- Naš voljeni klub trenutno beleži blistave evropske uspehe i vraća se na put stare slave, u skladu sa tim od crno-bele armije se očekuje da svaki njen vojnik se ponaša savesno i odgovorno. Međutim, potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić je svojim zadnjim cirkuzantskim ponašanjem pokazao da nije dosledan da predstavlja naš voljeni klub.

- Na snimku koji kruži društvenim mrežama i internetom Vladimir Vuletić pokazuje da je veliki medved koji se u gaćama valja po snegu i pokazuje svoje mišićavo telo rečima „Briga me za zimu, briga me za sneg, krzno mi je toplo, ja sam pravi medved“ uz smeh on pliva po snegu.

- Najmanje što se od jednog vojnika crno-bele armije kao moralni čin može zatražiti je da Vladimir Vuletić podnese hitnu neopozivu ostavku na mesto potpredsednika FK Partizana.

- Ovim štitimo sav crno beli svet i našu crno belu familiju, sa željom da naš voljeni klub bude ponos svih nas u crno belom.

Sve za Partizan,niko iznad Partizan.

Navijači FK Partizan sa Kosmeta.

Podsećamo da je video počeo da se širi nakon što su se najviše navijači Crvene zvezde šalili i prozivali večitog rivala na račun bodovne razlike na tabeli.

BONUS VIDEO: Miroslav Đukić uoči 156. Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.