TEK DAN PRED MEČ JE DONETA ODLUKA: Ovaj čovek će biti sudija na 156. Večitom derbiju!
Foto: Fonet

Odluka nije bila laka

TEK DAN PRED MEČ JE DONETA ODLUKA: Ovaj čovek će biti sudija na 156. Večitom derbiju!

Sudijska komisija je dugo većala

Objavljeno: 15:47h

Mnogo se vodilo polemike oko toga ko će biti arbitar na predstojećem 156. večitom derbiju, s obzirom na to da su i Crvena zvezda i Partizan tokom čitave ove polusezone optuživali jedni druge, ali i sudije da pomažu onom drugom rivalu.

Verovatno je zato i iskočeno iz dosadašnje prakse da se arbitar za najvažniji meč srpskog fudbala bira 48 sati pre početka i odabran je tek nešto više od 24 sata pre meča.

foto: Dado Đilas

Sudijska komisija FSS je odlučila da poverenje i odgovornost poveri najboljem srpskom sudiji Miloradu Mažiću i njegovom timu pomoćnika koji su ove polusezone sudili i neke od najvećih derbija u Ligi šampiona.

Interesantno je da je delilac pravde iz Vrbasa i za vikend sudio Partizanu, na gostovanju u Kruševcu, gde su crno-beli poraženi od Napretka.

foto: Dado Đilas

S obzirom na to da i ranije i iz Zvezde i iz Partizana nisu se ustručavali da napadnu i Milorada Mažića i da ga optuže da pomaže jednima, odnosno drugima, može se i sada očekivati reakcija sa obe strane Topčicerskog brda.

Duel između Partizana i Crvene zvezde igra se u Humskoj od 18 časova u sredu, a još jedna važna informacija jeste da će delegat biti Vlado Glođović.

BONUS VIDEO: Miroslav Đukić posle žreba za nokaut fazu Ligu Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.