CRVENI ĐAVOLI PROTIV VIŠE SILE! Da li je realno da će maleni beogradski klub ugostiti jednog od najvećih na svetu?! (FOTO)
Foto: Nikola Husein

CRVENI ĐAVOLI PROTIV VIŠE SILE! Da li je realno da će maleni beogradski klub ugostiti jednog od najvećih na svetu?! (FOTO)

Ukoliko ne bude golova posle regularnog dela igre, odmah se izvode penali.

Objavljeno:

Dok su Partizan i Zvezda iščekivali rivale za Ligu Evrope, još jedan srpski klub bio je u bubnju, ali za Ligu šampiona.

Brodarac je u plej-ofu za ovo takmičenje "izvukao" slavni Mančester junajted koji će 6. ili 7. februara gostovati u Srbiji, pošto se igra samo jedan meč za prolazak u narednu fazu takmičenja.

Italijanski kapital, iskustvo i STARA LISICA! Plzenj uopšte NIJE NAIVAN! Pitajte Madriđane, pitajte Napoli... (FOTO)

NAVIJAČKI RAT U NAJAVI: Za nas je meč Zvezda - CSKA najveći derbi 1/16 finala, a evo i zašto! (FOTO) (VIDEO) Omladinski prvak Srbije je prvo "izbacio" Makabi iz Haife, a onda i Saburtalo iz Gruzije, zahvaljujući golu više u gostima - nakon 1:1 u Beogradu, Brodarac je u Tbilisiju remizirao 2:2 i obezbedio plej-of. Kao predstavnik iz staze "nacionalnih šampiona" na žrebu je dobio Mančester junajted, drugoplasirani timova iz Lige šampiona mladih.

Ukoliko ne bude golova posle regularnog dela igre, odmah se izvode penali. Mladi tim "crvenih đavola" vodi nekadašnji igrač ovog tima Niki Bat, a svakako najtalentovaniji član ove generacije je engleski ofanzivac portugalskih korena Anžel Gomes koji je već debitovao i za prvi tim prošle sezone.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.