NAVIJAČKI RAT U NAJAVI: Za nas je meč Zvezda - CSKA najveći derbi 1/16 finala, a evo i zašto! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

BIĆE VESELO!

NAVIJAČKI RAT U NAJAVI: Za nas je meč Zvezda - CSKA najveći derbi 1/16 finala, a evo i zašto! (FOTO) (VIDEO)

Klub iz Moskve je zamalo ostao bez plasmana u osminu finala Lige Šampiona...

Objavljeno: 14:16h

Crvena zvezda je realno gledajući mogla i bolje da prođe na žrebu, ali ako pogledamo ostale rivale koji su bili u bubnju, CSKA iz Moskve nije nepremostiva prepreka.

Srbija saznala protivnike Večitih u nokaut fazi Lige Evrope! (FOTO)

Klub iz Moskve je zamalo ostao bez plasmana u osminu finala Lige Šampiona, podsetimo vodili su na Old Trafordu protiv Mančestera, ali Đavoli su preokrenuli rezultat i zajedno sa Bazelom nastavili takmičenje u najjačem evropskom takmičenju. U Ligu šampiona su se plasirali preko Jang Bojsa i AEK-a i to bez primljenog gola.

foto: Printscreen/UEFA Champions league

Ekipa CSKA je sastavljena od izuzetnih igrača, a svakako najzvučnija imena su braća Berezucki, Alan Džagoev, Vitinjo, kao i legenda kluba i čuvar mreže Igor Akinfejev. Ove godine su smanjili broj stranaca, i oslanjaju se na domaće igrače što je novina kada su prethodne sezone u pitanju.

foto: Printscreen/transfermarkt.com

Šest puta su osvajali prvenstvo Rusije,u zadnjih pet godina su tri puta osvajali titulu, dok su još sedam puta bili šampioni bivše države SSSR. 2005 godine su osvojili tadašnji Kup UEFA, a u osmini finala su izbacili Partizan ukupnim rezultatom 3:1.

Od srpskih igrača koji su nastupali za moskovsku ekipu najpoznatiji su Miloš Krasić, Zoran Tošić i Uroš Čosić.

Problem u organizaciji utakmice moglo bi da predstavlja to što navijači ova dva tima nisu u dobrim odnosima zbog bratstva Crvene zvezde sa navijačima Spartaka, dok su Grobari u prijateljskim odnosima sa ultrasima CSKA.

Grobari bi svakako u velikom broju došli na Marakanu sa navijačima iz Rusije, dok bi Fratrija sa Delijama napunila svoj boks na VTB Areni u Moskvi.

BONUS VIDEO: MARAKANA JE EKSPLODIRALA: Španski komentator je pola minuta urlao posle gola Srnića za trijumf Zvezde nad Kelnom!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.