TO NIJE RUŽNO, TO JE PONIŽAVAJUĆE! Sve što Đukić nije smeo da kaže, rekao je Kosanović! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ISKREN, kao i uvek

TO NIJE RUŽNO, TO JE PONIŽAVAJUĆE! Sve što Đukić nije smeo da kaže, rekao je Kosanović! (VIDEO)

- I ja bih se požalio na teren. Ali, ovaj teren nam je pružio priliku da vidimo i ružne, ali i nekoliko prelepih stvari - počeo je Kosanović

Objavljeno:

Fudbaleri Napretka slavili su nad Partizano sa 2:1 u pretposlednjem kolu jesenjeg dela Superlige Srbije i na taj način ostavili crno-bele na čak devet bodova od Crvene zvezde pred Večiti derbi koji je na programu u sredu.

A, trener Čarapana Milorad Kosanović, na ovaj meč se osvrnuo u svom stilu, rekavši sve što suparnički stručnjak Miroslav Đukić nije smeo.

- I ja bih se požalio na teren. Ali, ovaj teren nam je pružio priliku da vidimo i ružne stvari, ali i nekoliko prelepih stvari - počeo je Kosanović.

SIMULIRALI SMO ŽREB ZA LIGU EVROPE! I Zvezda i Partizan bi nas pravili od blata da izvuku ove rivale! (FOTO)

Međutim, on ima i neke bitnije zamerke.

- Ružno je bilo na samom početku utakmice, da par stotina nekih momaka maltrertiraju ceo stadion, ceo grad, celu zemlju i da im se to i dalje toleriše. Ne razumem zašto. U nekadašnjoj zemlji koju danas mnogi napadaju, to bi davno bilo veoma lako rešeno. Bilo je mnogo ružno. Pa je još bilo ružno da na poluvremenu igrači jednog tima moraju da odu tamo da se poklone zato što gube. To nije blo ružno, to je bilo ponižavajuće - istakao je trener Napretka.

No, bilo je i lepih stvari na meču.

Skandalozan tekst Hrvata o Borjanu: Prvo su mu proterali porodicu iz Knina, a sada mu zameraju OVO i pljuju ga na sav glas! (FOTO) (VIDEO)

- A lepo je bilo videti dva tima da po ovako teškom terenu, ta deca odigraju izuzetno korektno. Mi nismo imali nijedan težak faul. To je bilo lepo. Imali smo 90 minuta visok ritam, bitku za svaku loptu. Mi smo odigrali u okviru svojih mogućnosti, s obzirom na hendikepe, tu mislim na četvoricu bitnih igrača za ovaj tim, ali smo ipak odigrali jako dobro i sa malo više koncentracije mogli smo i ubedljivije da slavimo. Moram biti zadovoljan, jeste Partizan imao inicijativu, ali smo mi bili mnogo konkretniji i opasniji. Ja se zahvaljujem i čestitam momcima na današnjem izdanju - dodao je zadovoljni Kosan.

BONUS VIDEO: Milan Borjan sa zastavom Delije Knin posle pobede nad Kelnom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.