Skandalozan tekst Hrvata o Borjanu: Prvo su mu proterali porodicu iz Knina, a sada mu zameraju OVO i pljuju ga na sav glas! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

SRAM VAS BILO

Skandalozan tekst Hrvata o Borjanu: Prvo su mu proterali porodicu iz Knina, a sada mu zameraju OVO i pljuju ga na sav glas! (FOTO) (VIDEO)

Smeta im ogroman uspeh srpskog fudbala... I Zvezda i Partizan su prezimeli u Evropi, a poznato je da na Balkanu važi nepisano pravilo "da komšiji rikne krava"

Objavljeno: 08:52h

Crvena zvezda je u četvrtak savladala Koln i tako osigurala prolazak grupne faze Lige Evrope.

Srpski vicešampion je tako ostvario najveći evropski uspeh u poslednjih 25 godina, a jedan od junaka celog jesenjeg pohoda bio je reprezentativni golman Kanade Milan Borjan.

Reakcija Luke Milivojevića obišla planetu! Benteke zabio nož u Srbinova leđa, a onda mu je ovaj pokazao šta znači biti šmeker! (VIDEO)

Posle meča, on je sa saigračima proslavljao ogroman uspeh, a učinio je to držeći zastavu Delije Knin, zastavu sa imenom mesta iz kog je tokom devedesetih godina proteran u hrvatskoj vojnoj akciji dobro poznatoj kao "Oluja", u kojoj je stotine hiljada Srba ostalo bez porodičnog ognjišta.

Međutim, hrvatskim medijima je to veoma zasmetalo, pa su napisali sledeće:

- Nažalost, Borjan je nakon utakmice pozirao sa zastavom na kojoj piše "Delije Kinin" i promovirao velikosrpstvo - piše Večernji.hr, pokušavajući da aludira na to da je nošenje ove zastave degutantno.

Pešić najavio dobru 2018. za voćare: Napadač Zvezde sa pola gasa poslao bivšeg igrača crveno-belih u MALINE! (VIDEO)

A, iako su preneli njegovu izjavu u kojoj potpuno objašnjava poreklo ove zastave, kao i šta ona zaista znači za njega kao čoveka, fudbalera i zvezdaša, izgleda da će mu ovo zauvek zamerati.

Podsetimo se šta je Borjan nedavno rekao o svom poreklu, ali i ovom rekvizitu.

Šta je ovo sa Zvezdom u decembru? Apsolutna ekstaza među navijačima, SAN JE POSTAO JAVA! (FOTO)

- Kad sam došao u klub, rekao sam da sam iz Knina i da sam kao čovek rođen u tom gradu ispunio san dolaskom u Crvenu zvezdu. To je deo mene! Znam ko sam i odakle dolazim! Knin je uvek bio zvezdaški grad, a ova pobeda nad Kelnom bila je za cilu srpsku Dalmaciju. Vrlo dobro znam koliko ova pobeda znači našem narodu - pričao je Milan Borjan.

foto: AP

Tako da, braćo naša sa zapada, nemojte da se folirate da ste uvređeni načinom na koji je Borjan slavio, jer vrlo dobro znamo na koji način vaši Šimunići i ostala fudbalska "elita" slave svoje sportske uspehe.

Ne budimo baš toliko nemoralni samo da bismo širili mržnju zarad čitanosti. Glupo je 20 i kusur godina kasnije da se tako ponašamo!

U BEOGRADU JE MOŽDA 0 STEPENI, ALI ZATO JE NA MARAKANI +9 (FOTO) (VIDEO)

OVDE pročitajte ceo hrvatski tekst...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.