TO SE ZOVE NAVIJAČKA LJUBAV I PREDANOST! Navijač Zvezde uplatio tiket na crveno-belo proleće i uzeo OZBILJNE PARE! (VIDEO)
Foto: AP

BRAVo, MAJSTORE...

TO SE ZOVE NAVIJAČKA LJUBAV I PREDANOST! Navijač Zvezde uplatio tiket na crveno-belo proleće i uzeo OZBILJNE PARE! (VIDEO)

Tako se to radi!!!

Objavljeno: 13:45h

Jedan navijač crveno-belog srca pokazao je šta je vera u klub jer se pre šest meseci uzdao da će Crvena zvezda da prođe u nokaut fazu Lige Evrope, te uplatio tiket za 200 dinara krajem juna na to da će Milojevićevi momci prezimeti u Evropi.

Reakcija Luke Milivojevića obišla planetu! Benteke zabio nož u Srbinova leđa, a onda mu je ovaj pokazao šta znači biti šmeker! (VIDEO)

Kvota je bila 50, a zarada 10.000 dinara (taman da se taj plasman pošteno i proslavi, ali i ozbiljna svota novca za prosečno srpsko domaćinstvo).

foto: AP

Prvi na red došao je dvomeč sa Florijanom. Iako je Zvezda u prvom meču slavila sa 3:0, 3:3 sa Malte bili su ogroman razlog za brigu.

Trči kao gazela, a SKUP je kao platina: Ovaj južnoamerički ubica je Boaćijev naslednik! (FOTO) (VIDEO)

Još tri kola i dva teška protivnika, Sparta i Krasnodar, a pre toga Irtiš Pavlodar iz Kazahstana (uvek nezgodnog Kazahstana ;) ). Zvezda je ušla u grupnu fazu Lige Evrope posle deset godina. A, onda preko Kelna i BATE Borisova stigla je i do nokaut faze, u čemu je pomogao i remi sa Arsenalom usred Londona..

Navijač koji je uplatio tiket poslao je fotografiju na mejl kluba i dobija i majicu iz zvanične prodavnice kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.