Reakcija Luke Milivojevića obišla planetu! Benteke zabio nož u Srbinova leđa, a onda mu je ovaj pokazao šta znači biti šmeker! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

KAKAV MAMLAZ...

Reakcija Luke Milivojevića obišla planetu! Benteke zabio nož u Srbinova leđa, a onda mu je ovaj pokazao šta znači biti šmeker! (VIDEO)

Ovakvo ponašanje može se uporediti sa "krađom" devojke...

Objavljeno:

Ovo je sve, ali ne sport! Ovo je sujeta, pohlepa, želja da budete na naslovnim stranama (na kojima ste se posle našli, ali iz pogrešnog razloga), gaženje preko leševa.

ŠOK! Neko ga je namestio: U kući NBA legende pronađena abnormalna količina droge! (FOTO)

Iako je tokom remija sa Bornmutom od 2:2 Luka Milivojević postigao jedan gol iz penala, kada je u 93. minutu namestio loptu na belu tačku sa koje je želeo da drugi put bude precizan, Kristijan Benteke mu je prišao sa leđa, rekao nešto, posle čega je Srbin morao da mu prepusti izvođenje najstrože kazne.

Naravno, alavi Belgijanac je promašio, a reakcija Luke Milivojevića je obišla planetu.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Ostao je nepomičan i potpuno je iskulirao situaciju, iako se vidi da je veoma iznerviran i iziritiran! Mi moramo da kažemo: Bravo, šmekeru!

Ma, kakav Pogba, kakav Dembele?! Sergej Milinković Savić upravo postaje drugi najskuplji fudbaler u istoriji!? (VIDEO)

Inače, trener Palasa Roj Hodžson je posle utakmice izjavio da nema pojma zbog čega je Benteke uzeo da izvede penal, kao i da je on pokušao u tome da ga spreči, ali nije uspeo.

BONUS VIDEO: Feldin posle pobede nad Efesom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.