Vučelić: Divljački ispad u Kijevu, hvala Vučiću na brižnoj i dirljivoj reakciji!
Foto: Dragana Udovičić

JOŠ SE SLEŽU UTISCI

Vučelić: Divljački ispad u Kijevu, hvala Vučiću na brižnoj i dirljivoj reakciji!

Predsednik Srbije prethodno je izjavio da će naši državni organi od ukrajinskih vlasti zatražiti privođenje i procesuiranje svih huligana odgovornih za napad na ekipu TV Partizan u Kijevu pred meč sa Dinamom u Ligi Evrope i da će se pomno pratiti njihovi potezi povodom tog slučaja

Objavljeno:

Prvi čovek Partizan Milorad Vučelić ocenio je da je napad na ekipu TV Partizana u četvrtak u Kijevu bio brutalan i da nema veze sa sportom.

On je dodao da je reakcija predsednika Srbije Aleksandra Vučića odgovorna i dobrodošla.

Reagovao je i Vučić povodom brutalnog prebijanja ekipe TV Partizan u Kijevu! (VIDEO)

Predsednik Srbije prethodno je izjavio da će naši državni organi od ukrajinskih vlasti zatražiti privođenje i procesuiranje svih huligana odgovornih za napad na ekipu TV Partizan u Kijevu pred meč sa Dinamom u Ligi Evrope i da će se pomno pratiti njihovi potezi povodom tog slučaja.

- Reakcija predsednika Vučića je za svaku pohvalu, brižna i dirljiva i hvala mu u ime Partizana i svih naših navijača. To je odgovorna reakcija odgovornog čoveka, pokazatelj da je pravi predsednik svih nas", rekao je Vučelić.

On je dodao da se oseća loše i uznemireno zbog napada na snimatelja i montažera klupske televizije N.P. i N.B.

Poznato je kada će Večiti na teren u nokaut fazi LE! Zbog Partizana se pomera Zvezdin meč! (VIDEO)

- Naša ambasada je preduzela korake, uskoro i zvanično. To je bio divljački ispad, brutalan i nema veze sa sportom. Svi smo bili potrešeni, uprava i igrači - naveo je Vučelić.

N.P. i F.B. u četvrtak samo nekoliko sati pre utakmice između Dinama i Partizana pretučeni su ispred hotela u kojem je bila smeštena ekspedicija crno-belih, a na sebi nisu čak imali ni obeležja kluba.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.