Čelnik Partizana poslao poruku Zvezdi: Da li ste BAŠ ovo očekivali?! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

lepo, nema šta!

Čelnik Partizana poslao poruku Zvezdi: Da li ste BAŠ ovo očekivali?! (FOTO)

Srbija se ponosi s dva kluba u šesnaestini finala Lige Evrope, Englezi samo s jednim, između ostalog je rekao funkcioner crno-belih

Objavljeno: 17:27h

Naredne srede igra se 156. Večiti derbi, a Miloš Vazura, funkcioner Partizana, i dalje je pri stavu da VAR tehnologija treba da se uvede za taj duel.

Partizan (još) nije odustao od ideje da stranac sudi večiti derbi i da se uvede VAR tehnologija?

Reagovao je i Vučić povodom brutalnog prebijanja ekipe TV Partizan u Kijevu! (VIDEO)

- Reakcije na ono što mi tražimo su sramne. Svi klubovi se bune da su oštećeni, a neće tehnologiju?! Guraćemo i dalje, ako treba ići ćemo i na UEFA i tražićemo to na svakih mesec. Jedino tako može da se skine teret i ljaga sa sudija. To bi bilo jako dobro za naš fudbal – veli Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih, prenosi "Žurnal".

foto: news1/dado Đilas

Crvena zvezda je protiv Milorada Mažića, vi? - Zvezda ne odlučuje da li će da bude Mažić ili ne, kao što ni mi ne odlučujemo. Očekujemo da utakmicu sudi najbolji arbitar. Videli smo neke ranije i kako je bilo, počev od nevidljive aut linije. Verujem da će da bude korektno suđenje i da će da pobedi onaj ko bude bolji na terenu. Srbija se ponosi s dva kluba u šesnaestini finala Lige Evrope, Englezi samo s jednim (doduše, pet u osmini finala Lige šampiona)?

Poznato je kada će Večiti na teren u nokaut fazi LE! Zbog Partizana se pomera Zvezdin meč! (VIDEO)

- Plasirale su se dalje i komšije, čestitam im na prolasku. Velika stvar za srpski fudbal – uspesi i klubova i reprezentacije. Niko ovo nije sanjao. Poslastica – u sredu je na programu večiti derbi? - Nadam se da ćemo da slavimo u toj utakmici – jasan je Vazura.

BONUS VIDEO: Navijači Kelna pale stolice na Marakani posle utakmice sa Crvenom zvezdom

(Espreso.co.rs / Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.