LUDNICA NA KROVU! Prštalo na sve strane na derbiju Voždovac - Spartak, ovakve utakmice su potrebne srpskom fudbalu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

Superliga, 21. kolo

LUDNICA NA KROVU! Prštalo na sve strane na derbiju Voždovac - Spartak, ovakve utakmice su potrebne srpskom fudbalu! (VIDEO)

Odličan fudbal smo gledali na krovu, ali veoma diskutabilno suđenje, kao i uvek kada je srpska Superliga u pitanju!

Objavljeno:

Fudbaleri subotičkog Spartaka savladali su Voždovac na krovu rezultatom 3:2, u derbiju kojim je otvoreno 21. kolo Superlige Srbije.

Mile Savković je doneo prednost gostima u 26. minutu, Ivanović je sa bele tačke povisio na 2:0 početkom drugog poluvremena, da bi nadu domaćinu doneo Filipović desetak minuta pre kraja.

Međutim, Savković je nešto više od 120 sekundi kasnije ponovo savladao golmana ’Zmajeva’ Zorana Popovića i, činilo se, rešio pitanje pobednika.

Nema više kalkulacija, OVO SU TIMOVI koje Zvezda i Partizan čekaju u 1/16 finala Lige Evrope! (FOTO)

Ali ni tu nije bio kraj uzbuđenjima jer je Ćirković nekoliko trenutaka kasnije smanjio i obezbedio neizvesnu završnicu. Ipak, gosti su odoleli na Voždovcu i zasluženo stigli do 11. trijumfa u prvenstvu.

Ovim trijumfom Spartak je zadržao treću poziciju sa 39 bodova, četiri više od današnjeg protivnika.

TO JE ZA NJIH VIŠE I OD SAME EMOCIJE: Delije su odlepile od sreće kad su videle šta piše na Zvezdinoj zastavi koju je nosio Borjan! (VIDEO)

Čisto da naglasimo, u 51. minutu desila se situacija za analizu. Miloš Mihajlov je u kaznenom prostoru Zmajeva bio u duelu sa Bojanom Čečarićem. Iskusni štoper Voždovca je imao kontakt sa fudbalerom Spartaka, ali ostaje pitanje da li je to bilo dovoljno za penal. Siguran se bele tačke bio je Đorđe Ivanović. Takođe, drugi Savkovićev gol, treći Spartakov, pao je iz čiste ofsajd pozicije!

Superliga – 21. kolo:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

petak: Voždovac – Spartak 2:3 (0:1) (Filipović 79, Ćirković 85 – Savković 26, 82, Ivanović 51p) subota: 13.00 Rad – Mačva 13.00 Radnički Niš – Čukarički 13.00 Vojvodina – Javor Matis 13.00 Zemun – Radnik 15.00 Mladost Lučani – Bačka nedelja: 14.00 Napredak – Partizan 16.30 Crvena zvezda – Borac Čačak

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.