TO JE ZA NJIH VIŠE I OD SAME EMOCIJE: Delije su odlepile od sreće kad su videle šta piše na Zvezdinoj zastavi koju je nosio Borjan! (VIDEO)
Foto: Espreso

Simbolika je bila tu

TO JE ZA NJIH VIŠE I OD SAME EMOCIJE: Delije su odlepile od sreće kad su videle šta piše na Zvezdinoj zastavi koju je nosio Borjan! (VIDEO)

Ovo je izuzetno simboličan momenat bio po završetku utakmice na Marakani

Objavljeno: 17:09h

Milan Borjan je jedan od junaka sjajnog dosadašnjeg dela polusezone koji ima Crvena zvezda.

Iskusni golman je stub odbrane crveno-belih, svojim paradama i intervencijama tokom čitave polusezone kupio je poverenje i srca navijača, a dovoljno govori i podatak da je u grupnoj fazi Lige Evrope primio samo dva gola.

foto: Espreso

Posle istorijskog uspeha i plasmana u nokaut fazu, te prezimljavanja u evropskom takmičenju, bio je među najveselijima i najviše ludovao sa navijačima.

Svim Delijama se posebno svidela zastava u njegovoj ruci, a to je mala zastava Delije Knin koja ima višestruku i simboličnu vrednost za navijače Crvene zvezde.

Svi se sećaju da je takva samo velika zastava bila u Bariju na tribinama kada je osvojena titula prvaka Evrope, a uz to Knin je poznat kao grad u kome su gotovo svi bili zvezdaši pre rata u Hrvatskoj, a i danas ima mnogo navijača Zvezde u tom gradu.

Takođe, ova zastava ima veliki značaj i za samog Borjana jer je i on poreklom iz Knina, odnosno, odatle je pod naletom ratnog užasa emigrirao sa roditeljima u Kanadu.

foto: Espreso

BONUS VIDEO: Ričmond Boaći plače, a Mičel Donald ga teši posle plasmana u 1/16 finala Lige Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.