Šta je Srnić rekao kad su ga pitali šta mu je prošlo kroz glavu posle gola?! Jovičić otkrio da je imao porodičnu tragediju pre meča! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

nije im bilo lako

Šta je Srnić rekao kad su ga pitali šta mu je prošlo kroz glavu posle gola?! Jovičić otkrio da je imao porodičnu tragediju pre meča! (VIDEO)

Srnić je već postigao jedan veoma važan gol u Krasnodaru, gol koji je pokrenuo Crvenu zvezdu. Sada je i Keln doživeo istu sudbinu

Objavljeno: 12:08h

Na najlepši mogući način Slavoljub Srnić je prekinuo golgeterski post. Čekao je, čekao, i dočekao kada je to bilo izuzetno važno. Srnić je već postigao jedan veoma važan gol u Krasnodaru, gol koji je pokrenuo Crvenu zvezdu. Sada je i Keln doživeo istu sudbinu.

Nema više kalkulacija, OVO SU TIMOVI koje Zvezda i Partizan čekaju u 1/16 finala Lige Evrope! (FOTO)

- Utisci, neverovatni su, iskreno nisam ni svestan šta smo uradili. Posle 25 godina Zvezda je prezimila u Evropi! Ne znam šta bih rekao, ne umem da opišem ovaj osećaj - istakao je Srnić. Situacije nakon gola, kaže, jedva se seća.

foto: Fonet

- Ne sećam se šta mi je prolazilo kroz glavu, gol posvećujem svojoj devojci koja je trudna, kao i svojoj porodici! Dosta utakmica i u prvenstvu i u Evropi sam odigrao dobro, ali nikako me nije htelo da dam gol. Mislim da mi se vratilo na najlepši mogući način, na najbitnijoj utakmici. Mogu slobodno da kažem da je ovo bila najbitnija utakmica u sezoni. Moram da pohvalim Rodića, sjajno mi je asistirao - rekao je Srnić.

ZVEZDAŠ DO KOSKE! KAD JE SRNIĆ DAO GOL, NJEGOVO SRCE NIJE IZDRŽALO: Poznato je kako se dogodila tragedija na meču Zvezda - Keln!

Slavoljub se ne opterećuje narednim protivnikom. - Neka nam sad dođe i Real Madrid iz Lige Šampiona, sada je manje bitno... Šalim se, ne znam još uvek ni ko je u opticaju, pričaćemo naknadno o tome. Naši navijači su najbolji na svetu, pred njima niko ne može da nas pobedi - rekao je junak ovog meča.

Branko Jovičić je doživeo veoma emotivno ovu utakmicu, iz više razloga.

- Svi smo verovali u prolaz. Trener nam je još posle prve utakmice rekao da ćemo sigurno proći grupu. Ušli smo u istoriju kluba. Ovo su utakmice zbog kojih se igra fudbal i za koje se živi - rekao je Jovičić.

Jovičić je pobedu posvetio navijačima Crvene zvezde, ali i svojoj baki koja je umrla pre šest dana.

foto: Dado Đilas

- Bila bi ponosna na mene - istakao je Branko Jovičić i nadovezao se na povredu koju je imao.

Bakljada igrača, Gobeljić u ulozi vođe, a kada su ušli među navijače usledio je TOTALNI HAOS! (VIDEO)

- Mnogo mi je drago što sam se vratio u trenutku kada je jedna utakmica sve odlučivala. Dao sam maksimum, koliko god sam mogao. Četiri meseca netreniranja je težak period sa kojim sam morao da se borim sve vreme. Povreda je ružna prošlost i ne treba da se sećam više toga - kazao je Jovičić.

On je naveo da mu je utakmica protiv Kelna bila "najlepša" u karijeri.

- Utakmica protiv Kelna će mi zauvek ostati u sećanju. Meni, kao i svima nama - dodao je vezni fudbaler Zvezde.

Jovičić nema posebnu želju za protivnika u narednoj rundi.

- Sve su to jake, vrhunske ekipe. Nikoga posebno ne priželjkujem. Videćemo da li će nas sreća, koliko-toliko, pogledati na žrebu. Treba što bolje da se spremimo za drugi deo prvenstva.

BONUS VIDEO: Srnić vodi navijanje na Severu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.