NAMERNO ILI...? Kelnovci završili u novobeogradskom blatu pred duel sa Zvezdom! (VIDEO)
Foto: AP

ZAŠTO SU TO URADILI?

NAMERNO ILI...? Kelnovci završili u novobeogradskom blatu pred duel sa Zvezdom! (VIDEO)

Fenjeraš Bundeslige gostuje Crvenoj zvezdi u poslednjem meču grupne faze Lige Evrope, u utakmici koja je i za jedne i za druge biti ili ne biti...

Objavljeno: 18:51h

Došao je dan za utakmicu decenije, kada su igrači Crvene zvezde u pitanju.

Keln gostuje u Beogradu, a dan pošto su trenirali na travnjaku Marakane, odlučili su se za jedno malo avangardnije rešenje.

ZVEZDINO POSLEDNJE UPUTSTVO ZA NAVIJAČE: Dobro pročitajte šta se sme, a posebno šta se ne sme večeras!

Otišli su na Novi Beograd, gde su na terenu Radničkog iz istoimene opštine pokušavali da se pripreme za ono što ih večeras čeka...

S obzirom na vremenske uslove kakvi su bili proteklih dana u srpskoj prestonici podloga na terenu člana Srpske lige Beograd je bila dosta nakvašena i blatnjava, pa su igrači bundesligaša morali ozbiljno da čiste opremu po završetku treninga.

NA MARAKANI OPSADNO STANJE: Ograde, žice, kontrola... Ni muva ne može da proleti neprimećeno! (FOTO) (VIDEO)

Ipak, to im nije pokvarilo raspoloženje, što se može videti i na klupskim fotografijama, pa se čini da u prilično opuštenoj atmosferi dočekuju večerašnji meč.

Interesantno, kada je Slavija Prag 2009. godine gostovala crveno-belima trenirala je na Starom sajmištu na stadionu Brodarca, kao i ekipa Sasuola pre nešto više od godinu dana.

Ofanzivac Zvezde odgovorio Jojiću: Samo vi napadajte! I sa četvoricom može! (VIDEO)

I Slavija i Sasuolo tada su prošli u grupnu fazu, a nadamo se da će promena poljane na Novom Beogradu promeniti i Zvezdinu sreću.

BONUS VIDEO: JAKE POLICIJSKE SNAGE U NOVOM BEOGRADU: Navijači Kelna zauzeli ceo splav i raširili klupsku zastavu, policija ih čuva

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.