Dan kada je fudbal zaplakao! (VIDEO)
Foto: AP

REKAO JE DOSTA...

Dan kada je fudbal zaplakao! (VIDEO)

Bivši fudbaler Barselone i Milana dve godine je bez kluba otkad je napustio Fluminense posle samo tri meseca, ali namerava da potpiše za još jedan klub pre nego što zvanično okači kopačke o klin

Objavljeno: 11:25h

Nekada najbolji fudbaler sveta Brazilac Ronaldinjo Gaučo saopštio je da će u 2018. godini završiti karijeru.

Bivši fudbaler Barselone i Milana dve godine je bez kluba otkad je napustio Fluminense posle samo tri meseca, ali namerava da potpiše za još jedan klub pre nego što zvanično okači kopačke o klin.

- Postoji velika šansa da završim karijeru sledeće godine. Mogao bih da priredim oproštaj od karijere u nekim od klubova gde sam igrao, moraću o tome da razmislim. Kada se povučem iz fudbala posvetiću se muzičkim projektima ili fudbalskim školama. To je nešto novo za mene, moraću da se prilagodim - rekao je Ronaldinjo na konferenciji za medije u domovini.

Ronaldinjo već dve godine igra egzibicione utakmice širom sveta, a obavlja i ulogu ambasadora Barselone.

Sada već 37-godišnji Ronaldinjo karijeru je počeo u Gremiju, potom je igrao u Pari Sen Žermenu, pa Barseloni gde je stekao slavu i zenit, a onda nastupao za Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro, meksički Keretaro i Fluminense.

NOĆ KARIJERE BREDLIJA BILA: Pogasio je sva svetla u Portlandu, povredio se Nurkić! A Vestbruk? Zar ima poente da vam pričamo?! (VIDEO)

Za najboljeg igrača sveta proglašen je 2004. i 2005. godine.

BONUS VIDEO: Grudvanje Grobara na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.