NA JEDNU DOBRU STIGLE DVE LOŠE VESTI: Partizan bez duše tima otputovao u Kijev, a to nije sve kada je reč o povredama! (FOTO)
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

problemi za Đukiča

NA JEDNU DOBRU STIGLE DVE LOŠE VESTI: Partizan bez duše tima otputovao u Kijev, a to nije sve kada je reč o povredama! (FOTO)

Brazilac se oporavio i biće spreman za meč, ali zato su drugi problemi ophrvali crno-bele

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana krenuli su put Kijeva na meč poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope protiv Dinama, u kome će se odlučiti koja od te dve ekipe će završiti na prvom mestu u grupi.

Veliki hendikep za crno-bele jeste što u Ukrajinu nije mogao da pođe legenda kluba, duša kompletnog tima i čovek od najvećeg autoriteta koji jednim potezom može da reši meč - Saša Ilić.

Najiskusniji igrač šampiona Srbije ostao je u Beogradu zbog povrede, a uz to, još jedan problem za Miroslava Đukića jeste bol u listu koji oseća Zoran Tošić, ali je ipak bio u avionu za Ukrajinu.

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Dobra vest je svakako da je Everton Luiz, glavna radilica na sredini terena, sanirao lakšu povredu iz meča sa Vojvodinom i igraće protiv Dinama.

- Toške ima mali bol u listu, ide sa nama. Videćemo u Kijevu da li će igrati ili će biti na klupi. Everton je trenirao bez problema, to je bio samo jedan udarac koji je u trenutku boleo. Saša Ilić je povređen i on nije sa nama - rekao je Đukić pred polazak.

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Podsećamo da od ranije zbog povreda u narednom periodu su odsutni Janković i odavno povređeni Kosović.

Na spisku putnika za Kijev našli su se: Stojković, Kljajić, Jovičić, Vulićević, Miletić G. Nemanja, Mitrović, Ostojić, Miletić R. Nemanja, Antonov, Ćirković, Đuričković, Everton, Jevtović, Pantić, Tošić, Radin, Suma, Ožegović, Tavamba, Solomon.

Duel se igra u četvrtak od 19h.

BONUS VIDEO: Čišćenje snega na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.