PARTIZAN VEĆ ZNA, ZVEZDA JOŠ MORA DA OBAVI POSAO: Prejaki timovi iz LŠ su potencijalni protivnici večitima u 1/16 finala LE!
Foto: EPA/Koča Sulejmanović/Fonetap

spektakli zagarANTOVANI

PARTIZAN VEĆ ZNA, ZVEZDA JOŠ MORA DA OBAVI POSAO: Prejaki timovi iz LŠ su potencijalni protivnici večitima u 1/16 finala LE!

Crno-beli su već obezbedili nokaut fazu, dok crveno-beli to može da učine u četvrtak

Objavljeno:

Grupna faza Lige šampiona je završena u četiri grupe i saznali smo koji timovi će u osminu finala tog takmičenja, ali i koja četiri tima će takmičenje nastaviti kroz učešće u 1/16 finala Lige Evrope.

Ovo je izuzetno važno i za srpske klubove, tačnije trenutno za Partizan koji je obezbedio igranje u istoj fazi Lige Evrope na proleće, dok će Crvena zvezda imati priliku da to učini u četvrtak protiv Kelna na svom stadionu.

Dakle, među potencijalnim rivalima Partizana sigurno će se naći CSKA iz Moskve, Atletiko Madrid, Sporting iz Lisabona i Seltik.

foto: AP

Za sada je sigurno da će među nosiocima biti CSKA, Atletiko i Sporting, kao i pojedini klubovi uz Lige Evrope koji su poput Partizana već obezbedili prolazak grupne faze: Lacio, Viljareal, Milan, Red Bul Salcburg, Milan i Arsenal, dok će sigurno među nenosiocima biti Seltik i Nica.

Od ekipa iz Lige Evrope koje su takođe prošle u 1/16 finala, ali će tek nakon poslednjeg kola se znati u kom će šeširu biti su Partizan, Dinamo Kijev, Braga, Atalanta, Lion, Zenit, Sosijedad, Estersund, Viktorija Plzen i Steaua.

foto: AP

Žreb za 1/16 finala Lige Evrope biće 11. decembra, a termini mečeva su 15. i 22. februar.

BONUS VIDEO: Čišćenje snega na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.