MOMENAT KOJI DELIJE ČEKAJU MESECIMA... Oglasio se Boaći i pričao o odlasku iz kluba! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

Razjasnio planove

MOMENAT KOJI DELIJE ČEKAJU MESECIMA... Oglasio se Boaći i pričao o odlasku iz kluba! (VIDEO)

- Ja sam veoma religiozan čovek i verujem da se dešava ono što Bog želi za mene - istakao je najbolji strelac Crvene zvezde

Objavljeno:

U razgovoru za B92 Ričmond Boaći se konačno i sam oglasio o gorećoj temi u srpskom fudbalu - ostaje li u Zvezdi ili odlazi na zimu.

Najveća želja Delija ove sezone biće ispunjena!

Bivši igrač Juventusa i Atalante je postigao 38 golova na 46 nastupa za Zvezdu u proteklih godinu i po dana, a već nedeljama se spekuliše da bi mogao da ode za oko sedam miliona evra.

- Ja sam veoma religiozan čovek i verujem da se dešava ono što Bog želi za mene. Uvek izaberem ono što moje srce želi. Za sada želim da igram Ligu Evrope i o ostalom ne želim da slušam. Dolaze praznici, a ja verujem da odmoran um donosi najbolje odluke. Zato ću odlučiti posle praznika - rekao je Boaći za B92.

Plaćeni ubica, devojka, diler, rođak, tašta... Sva ubistva poznatih sportista na istom mestu, ali OVAJ DETALJ se posebno izdvaja! (FOTO) (VIDEO)

Tako da, moraćemo da čekamo bar do kraja januara da bismo saznali šta će biti sa najvećom Zvezdinom ovogodišnjom zvezdom.

BONUS VIDEO: Grudvanje Grobara na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.