MELEM ZA UŠI NAVIJAČA PARTIZANA! Miloš Jojić preti Zvezdi i najavljuje ono što je svaki Grobar sanjao da čuje! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

JASAN PLAN...

MELEM ZA UŠI NAVIJAČA PARTIZANA! Miloš Jojić preti Zvezdi i najavljuje ono što je svaki Grobar sanjao da čuje! (FOTO) (VIDEO)

- Istina je da u ligi ne igramo dobro, borimo se grčevito za opstanak, dok smo u Evropi vezali dve pobede i imamo pred nama utakmicu koja nas vodi dalje - istakao je

Objavljeno:

Miloš Jojić i njegov Keln dolaze u goste Crvenoj zvezdi u odlučujućem meču grupne faze Lige Evrope.

Bivši igrač Partizana zna kako se ruše crveno-beli, jer je to učinio pre nekoliko sezona u 90. minutu odlučujućeg Večitog derbija za titulu

Situacija u Bundesligi nije sjajna, ali u Ligi Evrope je Keln vezao dve pobede protiv velikih rivala.

- Istina je da u ligi ne igramo dobro, borimo se grčevito za opstanak, dok smo u Evropi vezali dve pobede i imamo pred nama utakmicu koja nas vodi dalje. Svi ulazimo u utakmicu motivisani, jer znamo da će nam ta pobeda i prolaz doneti ono što nam treba u ligi, a to je samopouzdanje da bi se izdigli sa dna - istakao je Miloš Jojić za Hotsport.

KREĆE NOVI TOPČIDERSKI RAT! Želja Zvezde i Partizana je OTPISANA u svom klubu! (FOTO)

Zvezdi bi mogao da odgovara i bod, ali se najavljuje igra na pobedu.

- U Beogradu možete očekivati isključivo ofanzivan Keln, ali organizovano ofanzivan Keln. Dolazimo da napadnemo, da pobedimo ako je moguće, a ja mislim da jeste. Uopšte ne razmišljam o tome kako će me navijači dočekati.

foto: Fonet

Keln je ostao bez trenera, ali to Miloša uopšte ne remeti.

- Što se mene lično tice, trudim se da odradim ono što se traži od mene na najbolji način. Na stvari na koje ne mogu da utičem, ne želim da trošim energiju. U meni vlada mir.

A, na kraju, morao je i da se osvrne na pitanje novinara da li planira povratak u Partizan, kao veliki broj bivših asova.

ZOVU GA PREDATOR, ON JE NAJOPASNIJI ČOVEK NA SVETU: Svi ga se plaše, a do pre 4 godine bio je BESKUĆNIK! (VIDEO)

Istina je da sam se pronašao ovde, ispunjen sam, osećam se odlično. Tek sam na početku karijere, to moram da napomenem. Kada gledam Partizan na TV-u, nedostaje mi taj teren, ta podrška sa tribina. Onako u sebi poželim da se vratim. Tako da nije isključen i neki moj povratak u Humsku.

BONUS VIDEO: Grudvanje Grobara na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs/Hotsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.