NEZAPAMĆENI SKANDAL U PREMIJER LIGI! Najbolji engleski sudija priznao: Namerno sam SABOTIRAO Totenhem da bi Lester bio šampion! (VIDEO)
Foto: Profimedia

UZDRMANI TEMELJI ENGLESKOG FUDBALA

NEZAPAMĆENI SKANDAL U PREMIJER LIGI! Najbolji engleski sudija priznao: Namerno sam SABOTIRAO Totenhem da bi Lester bio šampion! (VIDEO)

Ta sezona je iz više razloga sumnjiva, ali ovo otkriva mnogo

Objavljeno: 14:00h

Jedan od najcenjenijih sudija u ovoj deceniji, Mark Klatenburg, pomalo neočekivano je na kraju prošle sezone rešio da ode iz engleskog fudbala i uđe u sudijski savez Saudijske Arabije i podučava arbitre.

On je u izjavi za BBC otvoreno priznao da je pomogao Lesteru da uzme titulu u Premijer ligi!

Škendija je igrala na polju JABUKA, ovi makar imaju tribine! Opšta sprdnja sa makedonskim fudbalom! (FOTO) (VIDEO)

- Radio sam to na meču između Čelsija i Totenhema, tako da ide sve po planu i da ne mogu da budem optužen - rekao je Klatenburg.

- Ako pošaljem trojicu na hlađenje iz Totenhema, šta će onda biti sutradan u štampi? To je bilo samouništenje "Pevaca" protiv Čelsija i Lester je uzeo titulu - bez ikakvog suzdržavanja je izjavio on.

- Pojedine sudije bi "igrale po pravilima". Totenhem bio ostao sa sedmoricom ili osmoricom igrača i verovatno bi izgubili, pa bi onda tražili izgovor. Ovako, nisam im dao povod za to, jer mi je u planu bilo - pustiti ih da izgube titulu - rekao je čovek koji je sudio finale Evropskog prvenstva 2016. godine, finale Lige šampiona i finale FA Kupa.

IZRADILI GA DA KAŽE NA KINESKOM NAPRED INTER! Gatuzo možda ne zna taj jezik, ali zna da LUPA ŠLJAGE! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Čišćenje snega na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.