Anćeloti ISPALIO Italiju: Zvali su me iz Saveza, ali sam im NE! (FOTO)
Foto: AP

SVI BEŽE OD AZURA

Anćeloti ISPALIO Italiju: Zvali su me iz Saveza, ali sam im NE! (FOTO)

On se spominjao kao glavni kandidat za klupu Azura posle otkaza Đanpjeru Venturi zbog debakla protiv Švedske u baražu za Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine

Objavljeno:

Italijanski trener Karlo Anćeloti izjavio je da je imao ponudu da preuzme reprezentaciju svoje države, ali da nije pristao jer mu je trenutno klupski fudbal na prvom mestu.

- Pozvali su me iz Saveza, bili su zainteresovani da me dovodu. Rekao sam im da mi je velika čast što me žele, ali da selektorski posao doživljavam drugačije od trenerskog. I dalje hoću da uživam u svakodnevnom treningu i radu, a to kao selektor ne bih mogao - izjavio je doskorašnji trener Bajerna.

IZRADILI GA DA KAŽE NA KINESKOM NAPRED INTER! Gatuzo možda ne zna taj jezik, ali zna da LUPA ŠLJAGE! (VIDEO)

On se spominjao kao glavni kandidat za klupu Azura posle otkaza Đanpjeru Venturi zbog debakla protiv Švedske u baražu za Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine.

Anćeloti je više od dva meseca bez angažmana, kada je napustio Bajern, a u poslednje vreme je često dovođen u vezu sa Milanom.

- Italijanska liga je među najkonkurentnijim u Evropi, za razliku od francuskog prvenstva. Nisam pričao sa rukovodstvom Milana na temu mog dolaska iako sam bio povezivan sa bivšim klubom, kao i sa reprezentacijama Kine, Hrvatske i Saudijske Arabije - izjavio je dvostruki prvak Evrope sa Rosonerima dodajući da nikada ne bi vodio Juventus.

Anćeloti je trenirao velikane poput Juventusa, Milana, Čelsija, Pari Sen Žermena i Bajerna, osvojio je ukupno 20 trofeja vodeći ove klubove, među kojima tri Lige šampiona.

BONUS VIDEO: Čišćenje snega na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.