STAV FSS: Sama činjenica da je Srbija ovde, sve treba da nas čini ponosnim! (FOTO)
Foto: Fonet

Slažete li se?

STAV FSS: Sama činjenica da je Srbija ovde, sve treba da nas čini ponosnim! (FOTO)

- Kako smo mogli da prođemo ne možemo da se žalimo, ni da budemo euforični... Kad imate Brazil u grupi, jasno je ko je favorit... Švajcarska i Kostarika su u našem rangu. Sa njima moramo da se borimo za za prolaz - rekao je Slaviša Kokeza

Objavljeno:

Predsednik FSS Slaviša Kokeza ponovio je stav većine fudbalskih poslanika da će Orlovi najveće konkurente za prolaz u narednu rundu imati u Kostariki i Švajcarskoj.

On se nada da će selekcija Mladena Krstajića pitanje plasmana rešiti pre duela sa najvećom svetskom silom u Moskvi.

Još uvek nije poznato KO BOLJE PLEŠE SAMBU! Ko to kaže da je Srbija autsajder u duelu sa Brazilom? (FOTO) (VIDEO)

- Kako smo mogli da prođemo ne možemo da se žalimo, ni da budemo euforični... Kad imate Brazil u grupi, jasno je ko je favorit... Švajcarska i Kostarika su u našem rangu. Sa njima moramo da se borimo za za prolaz - rekao je u telefonskom razgovoru za Sportski Žurnal Slaviša Kokeza.

On je apostrofirao snagu Kostarikanaca.

foto: Fonet

- Gledao sam u januaru utakmicu Honduras - Kostarika, bilo je nerešeno. Možda to nije bio visok kvalitet igre, ali, bio sam iznenađen koliko su Kostarikanci trčali i borili se... - prisetio se Kokeza.

I sportski direktor Goran Bunjevčević smatra da je sada najvažnije sačuvati mir...

LEGIJA STRANACA PREPUNA ALBANACA: Doživotno ću se boriti protiv Srbije, za Albaniju i Kosovo! (FOTO) (VIDEO)

- Sama činjenica da je Srbija danas bila među 32 odabrane selekcija sveta, sve nas treba da čini ponosnim. Dobili smo grupu u kojoj svakako tražimo svoju šansu, ali to ne znači da treba padamo u neku euforiju, naprotiv. O Brazilu je suvišno pričati, njegovoj tradiciji, titulama, imenima koja danas nastupaju za njihovu selekciju. Biće to interesantan meč. Međutim, na turnirima kakvo je Prvenstvo sveta prvi meč je mnogo važan. A tu nas čeka Kostarika. Jasno je kakve su nam ambicije, ali za sve ono što nas očekuje u Rusiji, moramo dobro da se pripremimo. Da stvorimo atmosferu koja će nam omogućiti da na samom takmičenju damo svoj maksimum. Onako kako smo to činili u kvalifikacijama, kada smo bili posvećeni uspehu, disali svi kao jedan. Ova Srbija to može - istakao je Goran Bunjevčević.

BONUS VIDEO: Ova tri igrača će biti najveća opasnost za Srbiju na Mundijalu

(Espreso.co.rs/Sportski Žurnal/FSS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.