Tole Karadžić: Ovi što su sad u pritvoru su pomagali Zvezdi i Partizanu!

Malo pobrkao lončiće

Tole Karadžić: Ovi što su sad u pritvoru su pomagali Zvezdi i Partizanu!

Predsednik FSS-a je imao neobičan govor na godišnjoj svečanosti u Staroj Pazovi tokom koje su uručene zlatne lopte Veljku Paunoviću i Nemanji Matiću
Objavljeno:

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao jeda ne beži od odgovornosti, jer neuspeh reprezentacije i dalje sve tišti, ali je istakao da mora da se pronađe rešenje za konsolidaciju nacionalnog tima pošto novi fijasko niko neće tolerisati. - Sa puno pažnje, znanja i htenja moramo da pronađemo rešenje da konsolidujemo nacionalni tim i već sutra se okrenemo odlasku na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Više nam niko neće oprostiti ako nam dođe novi fijasko reprezentacije. Jedna ocena mislim da stoji, za taj neuspeh postoje objektivne i subjektivne slabosti. Ne bežimo od odgovornosti - rekao je Karadžić na godišnjoj svečanosti FSS-a u Staroj Pazovi.

Prvi čovek FSS-a je najavio da će pred narednu Skupštinu biti podnet detaljan izveštaj za 2015. godinu. Kao pozitivne stvari, Karadžić je naveo osvajanje Svetskog prvenstva na Novom Zelandu omladinske reprezentacije Srbije. - Rezultat koji je naša reprezentacija ostvarila na Novom Zelandu je najveći uspeh srpskog fudbala. Ne mislim da će se taj uspeh brzo ponoviti, ali treba da bude cilj. Taj rezultat proizlazi iz kontinuiteta rada te selekcije - rekao je Karadžić.
On je čestitao i Veljku Paunoviću i Nemanji Matiću kojima su pripale zlatne lopte za najboljeg trenera i fudbalera u 2015. godini i dodao da je FSS sopstvena sredstva izdvojio za izgradnju reflektora na stadionima Rada i OFK Beograda, ali i da je pomagano svim klubovima. FIFA bez milosti za Blatera i Platinija: Marš iz fudbala na 8 godina! - Pomagali smo klubovima do poslednjih granica naših rentabilnosti. Iskukali smo značajna sredstva kod ovih ljudi koji su sada u pritvoru (verovatno misleći na Sepa Blatera i Mišela Platinija koji nisu uhapšeni, već se protiv njih vodi postupak prim. aut.) za osvetljenje stadiona Crvene zvezde, izgradili smo teren na stadionu Partizana. Pomagali smo sve druge klubove, pre svega kroz sredstva koja su planirana od FIFA i UEFA. Pozajmili smo gde smo mogli i činićemo to i dalje iako to nigde fudbalski savez ne radi - rekao je Karadžić.
Karadžić je istakao da "sve snage i pozitivnu klimu" treba usmeriti na izgradnju nacionalnog stadiona jer nam se "crno piše bez toga". (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.