SAMO BAČKA U GLAVI: Milojević je srećan što igrači još ne razmišljaju o utakmici decenije!
Foto: Nebojša Mandić

Posle toga može o kelnu

SAMO BAČKA U GLAVI: Milojević je srećan što igrači još ne razmišljaju o utakmici decenije!

Trener crveno-belih ističe da ga raduje što igrači razmišljaju na jedan način i sa jednom željom se spremaju za duel u Superligi

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa u predstojeći meč protiv Bačke u Superligi Srbije ulazi, kao i u svaki drugi, bez kalkulacija.

IZ NEBA PA U REBRA: Milojević saopštio potencijalno užasne vesti za utakmicu protiv Kelna!

- Idemo da odigramo jednu dobru utakmicu protiv ekipe Bačke, koja se konsolidovala posle početka prvenstva. Dolaze iz pozitivnih rezultata, dobro igraju i imaju samopouzdanje. To je čvrsta i dobra ekipa. U svakom slučaju, ništa novo neću reći, čeka nas teška utakmica - rekao je Milojević novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

foto: Fonet

Crveno-beli u subotu gostuju ekipi Bačkeod 13 časova.

- Mi ulazimo bez kalkulacija u svaku utakmicu, tako i sa Bačkom. Mislim da smo se dobro odmorili posle Radnika, videćemo danas posle treninga koji će igrači krenuti na put... Ono što je pozitivno posle utakmice sa Radnikom je da nije bilo novih problema, povreda - rekao je Milojević, koji nije želeo da govori o zdravstvenom stanju Nenada Krstičića.

foto: Dado Đilas

Zvezdu naredne nedelje očekuje odlučujući meč protiv Kelna u Ligi Evropa.

- Mislim da su igrači prihvatili od samog početka da ne razmišljamo o bilo kakvoj narednoj utakmici... U ovom trenutku nama je najbitnija utakmica protiv Bačke. Imaju tu želju i raduje me da razmišljaju na takav način. Bilo koji drugi način razmišljanja donosi puno problema - rekao je Milojević.

BONUS VIDEO: Milan Mačvan posle utakmice sa Gruzijom

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.