IZ NEBA PA U REBRA: Milojević saopštio potencijalno užasne vesti za utakmicu protiv Kelna!
Foto: Fonet

pravo niotkuda

IZ NEBA PA U REBRA: Milojević saopštio potencijalno užasne vesti za utakmicu protiv Kelna!

Strateg crveno-belih saopštio vesti od kojih je ušla zebnja u srca navijača

Objavljeno: 14:03h

Crvena zvezda se suočava sa jednim od najtežih udaraca za tim iako je do utakmice decenije protiv Kelna, ostalo još sedam dana.

Trener Vladan Milojević je na konferenciji dan pre meča sa Bačkom saopštio loše vesti, a to je da srce ove ekipe i jedan od glavnih igrača, Nenad Krstičić, neće moći da igra u subotu, a postoje velike šanse da ne bude spreman ni za duel sa Nemcima sledećeg četvrtka.

foto: Dado Đilas

- Krstičić ima posekotinu kod Ahilove tetive. Zaradio je to protiv Čukaričkog. Ima konce kod tetive - rekao je Milojević i uneo zebnju u srca navijača.

Odlični vezista nije bio u timu protiv Radnika, a mnogi su mislili da je to zbog odmaranja ili neka lakše povrede, međutim, sada je jasno da je situacija ozbilja.

foto: EPA/ANDREJ CUKIC

- Videćemo - rekao je Milojević na pitanje da li će iskusni vezista moći da igra protiv Kelna, u utakmici koja odlučuje o prezimljavanju u Evropi i plasmanu u 1/16 finala Lige evrope.

Dobra stvar je što se u međuvremenu oporavio od povrede Branko Jovičić, ali je pitanje da li je on spreman za takav napor i čitav meč koji duel sa "jarčevima" zahteva.

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.