POČINJENA JEDNA OD NAJVEČIH FUDBALSKIH IZDAJA: Tetovažom dokazivao odanost klubu, pa potpisao za najljućeg rivala! (FOTO)
Foto: AP

obraz kao đon!

POČINJENA JEDNA OD NAJVEČIH FUDBALSKIH IZDAJA: Tetovažom dokazivao odanost klubu, pa potpisao za najljućeg rivala! (FOTO)

Limin potez izazvao je veliku pažnju u Brazilu, jer se ovaj fudbaler godina podmsevao Palmeirasu...

Objavljeno:

Brazilski vezista Lukas Lima, koga je tražilo “pola” Evrope, odlučio je da iz Santosa pređe u redove jednog od najvećih rivala - Palmeirasa.

Ovaj 27-godišnji vezista bio je na meti Intera, Milana, Real Madrida, Barselone i mnogih drugih evropskih klubova, ali je ostao u domovini i potpisao petogodišnji ugovor sa Palmeirasom.

Veče Zvezdine magije, ponižavanje lažnog Totija i legendarni komentar Gojka Andrijaševića! (FOTO) (VIDEO)

Evropski timovi sad neće Mitrovića ni kao kusur u transferima! Možda je to Partizanova šansa?!

U tom ugovoru stoji klauzula da može da ode iz kluba posle dve godine. Ne pre toga. I to pod uslovom da zainteresovan 20.000.000 evra, što je jednako polovini onoga što će Palemeiras da izdvoji na ime plata u pomenutom periodu. Iz čega dolazi da će Lima godišnje zarađivati oko 10.000.000 evra.

Limin potez izazvao je veliku pažnju u Brazilu, jer se ovaj fudbaler godina podmsevao Palmeirasu, a za Santos je igrao tako što je istetovirao svoju siluetu na listu desne noge, što je trebalo da znači odanost klubu.

BRATE MILI, NIJE TE POGODILA BOMBA: Evropa se smeje bivšem treneru Zvezde zbog simuliranja koje je izveo na derbiju, a ništa ga nije ni dotaklo! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču protiv Rada

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.