ZVEZDINO UPOZORENJE NAVIJAČIMA: Ne nasedajte na prevaru! Bićete uhapšeni istog momenta ako pokušate ovo na utakmici s Kelnom!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

važno saopštenje

ZVEZDINO UPOZORENJE NAVIJAČIMA: Ne nasedajte na prevaru! Bićete uhapšeni istog momenta ako pokušate ovo na utakmici s Kelnom!

Bez obzira da li su bili svesni ili ne, biće procesuirani

Objavljeno:

Utakmica decenije za Crvenu zvezdu se igra sledećeg četvrtka kada na Marakani bude gostovao Keln, a ulog je plasman u 1/16 finala Lige Evrope i prvo prezimljavanje u evropskim takmičenjima posle 25 godina.

Karata u slobodnoj prodaji nije bilo, jer su sve već razgrabljene nedeljama ranije i očekuje se da stadion "Rajko Mitić" bude krcat do poslednjeg mesta.

Upravo povodom ulaznica za tu utakmicu, klub iz Ljutice Bogdana je morao da se oglasi kako bi upozorio svoje navijače koji žele da dođu na meč, a nisu obezbedili karte, da se pričuvaju falsifikovanih karata.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Kako se navodi, lažne karte su se pojavile još za utakmicu sa Arsenalom, kada je primećen veliki broj falsifikovanih ulaznica prilikom kontrole na ulazima stadiona, posebno onih koje su kupljene preko interneta i potom fotokopirane.

- FK Crvena zvezda upozorava i apeluje na svoje navijače koji planiraju da dođu na utakmicu protiv Kelna, da ne kupuju karte za utakmicu od preprodavaca, odnosno preko posrednika, niti da nasedaju na moguće prevare ljudi koji karte nude preko društvenih mreža.

- Nakon prikupljenih relevantnih podataka i činjenica vezanih za ovu zloupotrebu, pokrenut je proces podnošenja adekvatnih krivičnih prijava protiv lica koja su izvršila ovo krivično delo.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Sa tim u vezi, za predstojeću utakmicu u kojoj će se sastati Crvena zvezda i Keln, Crvena zvezda će u saradnji sa svim relevantnim subjektima uključenim u organizaciju ove utakmice preduzeti sve potrebne mere i radnje, kako bi sprečila novu zloupotrebu, i to na sledeći način:

1. Biće sprovođena rigorozna kontrola ulaznica i to u dve faze i kroz dva bezbednosna prstena; 2. Nadzor nad kontrolom ulaznica će vršiti pripadnici MUP-a; 3. Svako lice sa neispravnom ulaznicom (što se utvrđuje posebnom metodom i upotrebom posebnih uređaja) biće predato policiji, a potom i procesuirano.

BONUS VIDEO: Navijači Gruzije u dvorani Aleksandar Nikolić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.