Vraća se IMPERATOR! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia

JOŠ SAMO KLUB DA POTVRDI

Vraća se IMPERATOR! (FOTO) (VIDEO)

Ukoliko do dogovora dođe, Adrijano bi treći put obukao dres slavnog kluba iz Rio de Žaneira, čije je mlađe selekcije prošao, a za prvi tim igrao ukupno tri sezone

Objavljeno:

Nekada jedan od najboljih golgetera na svetu Brazilac Adrijano mogao bi da se vrati iz igračke penzije i potpiše za matični Flamengo!

Ukoliko do dogovora dođe, Adrijano bi treći put obukao dres slavnog kluba iz Rio de Žaneira, čije je mlađe selekcije prošao, a za prvi tim igrao ukupno tri sezone.

Grobari, da li ga dobro pamtite?! Osvojio Kup UEFA, pa došao u Partizan! I danas niko ne zna kako se izgovara njegovo ime! (FOTO) (VIDEO)

Adrijano je ranije izrazio želju da ponovo obuče dres Flamenga, ali će konačnu odluku o tome doneti Upravni odbor kluba.

Znate li šta znači slovo K u imenima PAOK i AEK? Ovo je priča o velikanima koji su nastali u KRVI TURSKOG GENOCIDA nad Grcima! (FOTO) (VIDEO)

On je upravo iz Flamenga kao 21-godišnjak stigao u Inter, ali je samo na momente iskazao potencijal, pre svega zbog nesportskog života i problema sa narkoticima, alkoholom i depresijom.

Sa Interom je osvojio četiri titule u Seriji A, igrao je posle za Fiorentinu, Parmu, Romu, Sao Paulo, Korintijans i Atletiko Paranense, gde je pre čak tri godine zabeležio poslednji nastup.

U januaru prošle godine postao je član Majami Junajteda, ali je brzo raskinuo ugovor i to bez ijednog zvaničnog meča.

Za reprezentaciju Brazila dao je 27 golova na 48 utakmica i osvojio po jedan trofej Kopa Amerika i Kup konfederacija.

BONUS VIDEO: Navijači Srbije na utakmici sa Gruzijom

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.