Od kad je postao otac, Đurđević ponovo trese mreže, ali i brzo gubi živce! Trener i saigrač ga sprečili da se ne pobije! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/Youtube/SportsDNA.gr

Srbin u centru pažnje

Od kad je postao otac, Đurđević ponovo trese mreže, ali i brzo gubi živce! Trener i saigrač ga sprečili da se ne pobije! (VIDEO)

Bivši napadač Partizana je bio centralna figura na meču Kupa Grčke

Objavljeno: 09:39h

Krenulo je konačno Uroša Đurđevića na golgeterskom planu. Rođenje ćerkice je očigledno uticalo i na prekid njegovog posta sa golovima.

Srpski napadač je postigao još jedan pogodak u dresu Olimpijakosa, posle gola koji je dao prethodnog vikenda.

Sada je bio jedini strelac za Pirejce u Kupu meču protiv Hanije na Kritu koji je završen 1:1 (grčki kup se igra po neobičnom sistemu po grupama prim. aut.)

Bivši napadač Partizana je postigao pogodak u 30. minutu utakmice kada je klizećim startom prosledio loptu u gol, a nije imao sreće u samoj završnici meča da donese pobedu svom timu, pošto je posle sjajnog njegovog udarca lopta završila na stativi.

Međutim, to nije bilo sve od srpskog fudbalera na ovom meču, jer smo mogli da spoznamo i njegovu temperamentnu i lošu stranu, kada je želeo da se obračuna sa nekim od protivničkih igrača.

Pokušavali su da ga smire trener i saigrač, dok je on uporno hteo da doše do klupe Hanije. Na kraju posle nekoliko minuta ubeđivanja je ljutito otišao u svlačionicu.

BONUS VIDEO: Milan Mačvan posle utakmice sa Gruzijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.