Jovičić: Samo ja znam kroz šta sam prošao, gol posvećujem svima koji su bili uz mene! (VIDEO)
Foto: News1/Dado Đilas

PRELEP POVRATAK!!!

Jovičić: Samo ja znam kroz šta sam prošao, gol posvećujem svima koji su bili uz mene! (VIDEO)

- Pešić mi je jedan od najboljih prijatelja, i veliki je čovek sa velikim fudbalskim znanjem. To je danas i pokazao, čestitam mu na het-triku, i hvala mu što mi je dozvolio da šutiram penal. Čestitam i Gobeljiću, on je neko ko je zadužen za atmosferu - istakao je

Objavljeno:

Čekanju je došao kraj! Branko Jovičić se vratio na teren posle duže pauze, i oduševio sve prisutne na stadionu „Rajko Mitić“.

Jovičić je dočekan gromoglasnim aplauzom kako navijača, tako i svojih saigrača. A ako je neko najduže čekao, onda je to upravo on.

- Utisci su mi divni! Posle teškog perioda za mene i dugog oporavka, konačno povratak na teren. Mnogo sam srećan što sam postigao prvenac u dresu Crvene zvezde. Zahvalio bih se svima na velikoj podršci, svima u Zvezdi, prijateljima i porodici, trudiću se da se svima odužim! Jedino ja znam kroz šta sam prošao, i gol koji sam postigao svima posvećujem. Želim da me zdravlje posluži - rekao je Jovičić.

Zahvalnost je iskazao i prema Pešiću.

- Pešić mi je jedan od najboljih prijatelja, i veliki je čovek sa velikim fudbalskim znanjem. To je danas i pokazao, čestitam mu na het-triku, i hvala mu što mi je dozvolio da šutiram penal. Čestitam i Gobeljiću, on je neko ko je zadužen za atmosferu, i svi smo bili mnogo srećni zbog njegovog prvenca. Stalno priča da ne zna šta će uraditi kada postigne prvenac, danas se poklopilo da obojica to učinimo, divan je osećaj.

ORLOVI, DOBILI STE BISER! Srpsko čudo od deteta izbacilo Real iz Kupa kralja! (FOTO) (VIDEO)

Ostalo je još nekoliko veoma važnih utakmica, i Jovičić veruje da ekipa može da pokaže koliko vredi.

- Pokazali smo da vredimo, došao je kraj ovog dela prvenstva kada stvarno moramo da pokažemo šta znamo. Dolaze nam neke važne utakmice i sada je trenutak da pokažemo koliko možemo. Ja sam radio individualno veoma dobro, danas sam se za ovih 25 minuta osećao dobro. Sutra ću videti da uradim trening oporavka, i nastavljamo da se spremamo za utakmicu sa Bačkom - rekao je Jovičić.

Svi znate da je Bata Kankan bio predsednik Voše, ali pojma niste imali da je bio prvi čovek OVOG VELIKANA! (FOTO)

BONUS VIDEO: Stefan Peno posle pobede Srbije nad Gruzijom

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.