SVI TREBA DA ZNAJU ŠTA DRUGARSTVO ZNAČI: Milojević oduševljen gestom Pešića prema Jovičiću! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Vladimir Milovanović

ZADOVOLJSTVO NA MARAKANI

SVI TREBA DA ZNAJU ŠTA DRUGARSTVO ZNAČI: Milojević oduševljen gestom Pešića prema Jovičiću! (FOTO) (VIDEO)

Retko koja ekipa igra na Marakani visoki presing. Pravili su nam probleme, igračima na poluvremenu sam rekao da treba igramo bliže...

Objavljeno: 20:40h

Crvena zvezda odigrala je sjajan meč na Marakani i ubedljivo savladala ekipu Radnika rezultatom 5:0. Pešić je ponovo briljirao i postigao het-trik, ali meč je obeležio emotivan povratak Jovičića koga su saigrači nagradili izvođenjem penala u poslednjim minutima meča, i još jednom pokazali kakva harmonija vlada unutar tima iz Ljutice Bogdana.

KONAČNO! Delije su ovaj momenat čekale KAO OZEBAO SUNCE! (FOTO) (VIDEO)

Ono čega su se Delije najviše plašile, sada se i događa! Ode Ričmond Boaći! (FOTO) (VIDEO)

- Mi smo probali malo da izmešamo ekipu, da rotiramo, da neke igrače osvežimo. Zadovoljan sam učinkom i odnosom prema igri. Utisak je povratak Branka Jovičića koji smo svi zajedno čekali. Drago mi je da je povreda prošlost. Fenomenalan gest Pešića, bilo je potpuno spontano. To oslikava njihovo drugarstvo i zajednoštvo koje vlada u svlačionici - rekao je Milojević. Zvezda je pobedila 5:0, a poslednji gol postigao je Branko Jovičić, koji skoro četiri meseca nije igrao zbog povrede. Njemu je Aleksandar Pešić prepustio izvođenje jedanaesterca. Milojević je imao i lepe reči o Radniku.

- Drugi gol je prelomio. Sviđa mi se nastup Radnika u prvom poluvremenu. Retko koja ekipa igra na Marakani visoki presing. Pravili su nam probleme, igračima na poluvremenu sam rekao da treba igramo bliže. Apsolutno je drugi gol prelomio utakmicu. Mogu da budem zadovoljan. Čestitam Radniku i Simi na kompaktnoj i dobroj ekipi - rekao je Milojević.

foto: Dado Đilas

Trener Radnika Simo Krunić ocenio je takođe da je drugi gol prelomio. - Zvezda je zasluženo pobedila. Mislim da prvim poluvremenom možemo donekle da budemo zadovoljni. Primili smo gol u 45. minutu i tad je bila rešena utakmica. Sa Zvezdom može da se donekle drži rezultat kod 1:0, posle 2:0 je teško. Pokušavali smo, ali nam nije ništa išlo u drugom poluvremenu. Posle trećeg gola smo uveli mlade igrače da osete malo atmosferu. Moji igrači su dali sve što su mogli. Težak poraz za nas, treba da u poslednje tri utakmice jeseni probamo da osvojimo što više bodova - rekao je Krunić

GUBITAK KOJI BOLI SVAKOG ZVEZDAŠA: Šteta koja je nanesena crveno-belima nikako nije smela da se dogodi! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Milan Mačvan posle utakmice sa Gruzijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.