Voša dva meseca bez pobede na Karađorđu, Spartak je HIT SEZONE, Pavkov nastavlja da rešeta!
Foto: Fonet

Superliga, 19. kolo

Voša dva meseca bez pobede na Karađorđu, Spartak je HIT SEZONE, Pavkov nastavlja da rešeta!

Borac je na gostovanju protiv Novosađana priredio iznenađenje i došao do četvrtog trijumfa u sezoni u Superligi Srbije. Jedini gol na utakmici postigao je Mateus u trećem minutu

Objavljeno:

Fudbaleri Borca iz Čačka pobedili su u Novom Sadu Vojvodinu sa 1:0, dok je Spartak u Subotici sa 4:0 bio bolji od Javora u utakmicama 19. kola Superlige Srbije.

Borac je na gostovanju protiv Novosađana priredio iznenađenje i došao do četvrtog trijumfa u sezoni u Superligi Srbije. Jedini gol na utakmici postigao je Mateus u trećem minutu.

Vojvodina tako nije uspela da prekine seriju od tri utakmice bez pobede i sada je šesta sa 31 bodom, dok je Borac 14. sa 14 bodova. Takođe, dva meseca nije se okitila lovorom na svom Karađorđu.

Spartak je na svom terenu nastavio sa dobrim rezultatima i ubedljivom pobedom protiv Javora opravdao ulogu favorita. Subotičani su ovim trijumfom zadržali treće mesto na tabeli domaćeg prvenstva sa 36 bodova, 10 manje od drugoplasiranog Partizana koji je ranije danas pobedio Voždovac sa 1:0, dok je Javor ostao na poslednjem, 16. mestu sa 12 bodova.

foto: Printscreen/Youtube/Sportnetwork TV

Radnički je u Nišu sa 3:0 pobedio Mačvu, a dvostruki strelac bio je Milan Pavkov, dok su Mladost i Čukarički u Lučanima igrali nerešeno 1:1, a isti rezultat bio je i na utakmici između Napretka i Bačke u Kruševcu.

Rezultati 19. kola Superlige:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Zemun - Rad 2:0

Voždovac - Partizan 0:1 Mladost-Čukarički 1:1 Napredak-Bačka 1:1 Radnički Niš-Mačva 3:0 Spartak-Javor 4:0 Vojvodina-Borac 0:1

Crvena zvezda - Radnik (počelo u 18h)

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.